Horoscop zilnic, 12 aprilie 2016 Horoscop
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 198 Vizualizări

Horoscop zilnic, 12 aprilie 2016

horoscop_poza_buna_buna_07800200

Horoscop 2016 BERBEC -E posibil sa prelungiti un contract sau sa vi se propuna unul nou si aveti de ales – poate dati raspunsul pana pe 28 aprilie. O sa aveti spor la activitatile extraprofesionale, poate lucrati in particular si-o sa luati bani sa va platiti rata la casa ori celelalte facturi, sa aveti si de sarbatori.

Horoscop 2016 TAUR -E momentul sa acordati maximum de atentie sanatatii, ca sa fiti apti de munca si de tot ce tine de viata personala. Noi provocari – in sfera profesionala, poate vi se propune un job, cu o suma atragatoare sau poate sunt colaborari pe termen scurt dar profitabile.

Horoscop 2016 GEMENI -Apare cineva care vrea sa fiti impreuna, sa faceti ca relatia voastra de cuplu sa mearga bine, sa va intelegeti. Se pot schimba multe in sfera parteneriala, poate gasiti noi asociati si o sa puneti la bataie resursele interioare ca sa va atingeti obiectivele, sa avansati in cariera.

Horoscop 2016 RAC -Poate vreti sa cereti un imprumut bancar ca sa va cumparati o locuinta sau familia are nevoie de inca o masina – va interesati. La voi, agitatie la serviciu, poate e ceva care va suscita interesul si o sa faceti ca lucrurile sa mearga spre ce v-ati propus – o functie noua.

Horoscop 2016 LEU -E posibil sa va pregatiti de un botez, sa va revina o serie de responsabilitati, dar numai pentru ca sunteti dispusi sa le rezolvati voi pe toate. Ati putea lua bilete de transport, cazare sa va duceti in vacanta, sa va deconectati impreuna cu ai vostri, fie de Paste, fie la vara in vacanta.

Horoscop 2016 FECIOARA -O sa luati niste bani pe care-o sa-i folositi pentru aprovizionarea de sarbatori si o sa ramana ceva maruntis de buzunar. Poate dati o fuga, acum in week-end la niste rude, sa puneti la cale un eveniment festiv pentru dupa Paste sau sa petreceti la voi sau la ei sarbatorile.

Horoscop 2016 BALANTA -O vizita la medic v-ar ajuta sa preintampinati o boala, sa intretineti o stare de sanatate buna. O sa interactionati cu niste oameni care vor sa lucrati impreuna, sa dezvoltati, probabil, o afacere si sa castigati bani frumosi.

Horoscop 2016 SCORPION -E posibil sa incepeti o noua relatie sentimentala, dar e nevoie de timp ca sa va acomodati, sa intrati in ritm. O sa fie probabil, mai mult de lucru la serviciu, dar va puteti astepta la un surplus salarial, si cine stie, poate va treziti pe o lista de promovare.

Horoscop 2016 SAGETATOR -Intalnire cu cineva care vrea sa se asigure ca o sa formati un cuplu, pentru ca iubirea e in aer, pluteste. Aveti inspiratie si poate puneti in aplicare o idee, dati drumul unui nou proiect si o sa va bucurati de sustinere din partea unor oameni cu posibilitati financiare.

Horoscop 2016 CAPRICORN -O sa puteti cunoaste pe cineva care vrea sa petreceti un timp impreuna sa descoperiti afinitatile comune ca sa se vada daca puteti fi impreuna. Se observa o sansa de a fi promovati la slujba, poate se elibereaza un post, va puteti baza si pe realizarile de pana acum si poate nu e nevoie sa dati concurs.

Horoscop 2016 VARSATOR -Posibila revedere cu cineva care o sa va rascoleasca frumos bagajul afectiv si poate va deveni si mai stransa, relatia. E posibil sa va intre niste bani si o sa-i plasati acolo unde erati total descoperiti, sa fiti cu toate obligatiile financiare la zi, sa va tihneasca sarbatorile.

Horoscop 2016 PESTI -Se poate sa bateti palma cu un angajator, fie acum, fie la sfarsitul lunii – mai – oricum, nu va pripiti. Buna inspiratie la tot ce tine de sfera profesionala si o sa primiti oferte de lucru, vreo forma de colaborare si o s-aveti posibilitatea sa lucrati altundeva.

Sursa show buzz

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE