Share

Home / Administratie / Împăduriri la Râciu

Împăduriri la Râciu

raciuPrimarul comunei Râciu, Ioan Vasu, a anunţat, recent, că instituţia pe care o conduce va implementa proiectul „Reconstrucţie ecologică forestieră pe terenuri degradate”, în valoare de 1.722.573 lei, din care 111.680 lei din bugetul local. Terenurile degradate care fac obiectul proiectului au suprafaţa totală de 57,3 hectare şi sunt constituite în perimetrul de ameliorare Cernătoaie-Continit. „Lucrările de împădurire vor consta în introducerea pinului negru în amestec cu alte specii, mojdrean, frasin, cătină, arbuşti, precum şi arin negru în amestec cu cătină şi plantaţii pure de sălcioară sau cătină”, a precizat Ioan Vasu. „Efectele economice şi ecoproductive ale lucrărilor propuse în proiect se vor resimţi după o perioadă de patru-şase ani de la instalarea plantaţiilor şi, în special, după închiderea stării de masiv”, a completat primarul comunei Râciu.

Share

1 comentariu

  1. ioan bandila marceanu

    Bravo domnu primar, in timp ce altii rad tot, taie in draci toate padurile tarii, putini sunt cei care se gandesc pentru viitorul copiilor, felicitari si succes pe mai departe, Doamne ajuta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Proiect în grafic, la Târnăveni

Primarul municipiului Târnăveni, Nicolae Sorin Megheşan, a anunţat vineri, 8 februarie, pe pagina sa de …

Share
Share