Rus Dan Dorul s-a întors “acasă”, lângă Traian Băsescu Politic
  • admin
  • 0 comentarii
  • 534 Vizualizări

Rus Dan Dorul s-a întors “acasă”, lângă Traian Băsescu

rus dan dorulPreședintele Partidul Mișcarea Populară (PMP) Reghin, Adrian Crăciun, a fost prezentat oficial sâmbătă, 9 aprilie, drept candidat pentru funcţia de primar al municipiului Reghin, cu ocazia unui eveniment găzduit de Teatrul Naţional din Târgu-Mureş, la care a participat şi Traian Băsescu, fost preşedinte al României, în prezent lider al PMP.

Adrian Crăciun: “Avem foarte multe proiecte comune”

La eveniment a participat şi fostul consilier judeţean Rus Dan Dorul, trecut recent din tabăra Partidului Naţional Liberal în cea a PMP. “Îl întâmpin cu brațele deschise pe cel cu care am facut echipă în urmă cu câţiva ani! Sunt bucuros să pot face marele anunț, și anume că Rus Dan Dorul s-a întors acasă, de fapt el niciodată nu a fost plecat, a fost cu sufletul mereu lângă președintele Traian Băsescu. Am purtat mai multe discuții cu Rus Dan Dorul în ultimele luni, ştiind că el un mare susținător al președintelui Traian Băsescu, avem foarte multe proiecte comune pe care le dorim pentru reghineni și mureșeni, sunt convins că vom face o echipă foarte bună, puternică, și vom avea un cuvânt important de spus la alegerile locale. Ne bucurăm că alături de noi încep să vină oameni de valoare, oameni care ne vor ajuta să câștigăm primăria”, a declarat Adrian Crăciun.

Rus Dan Dorul: “Voi rămâne un om de dreapta”

Proaspăt membru al PMP, Rus Dan Dorul a mărturisit că modelul să uîn politică a fost şi rămâne Traian Băsescu, actualul lider al PMP. “Da! Am decis să mă alătur Partidului Mișcarea Populară și am semnat adeziunea la filiala Reghin. Eu am fost mereu cu sufletul alături de președintele Traian Băsescu, și nu am ascuns acest lucru niciodată de foștii colegi din PDL, care cred că se așteptau să fac acest pas. Am fost atras la Partidul Mișcare Populară și de faptul că este format într-un procent foarte mare din oameni care nu au mai făcut politică. Sunt un om de dreapta și voi rămâne un om de dreapta. Cred că e momentul ca administrația locală să fie schimbată cu alți lideri politici care văd lucrurile altfel pentru economia și bunăstarea locuitorilor municipiului Reghin și a județului Mureș. Eu vin cu toată încrederea la Partidul Mișcarea Populară și vin, în primul rând, să pun umărul la construcția începută de președintele Traian Băsescu și echipa din Reghin”, a afirmat Rus Dan Dorul. „În mod sigur mă voi afla pe listele PMP la alegerile din acest an. Mă voi afla pe listele pentru Consiliul Local, dacă organizația va considera că aduc un plus de experiență echipei și DA doresc să fac echipă împreună cu Adrian Crăciun şi colegii din PMP”, a completat Rus Dan Dorul.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE