Vezi cine e Laura Bretan, fata care a cucerit România la Românii au talent Social
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 561 Vizualizări

Vezi cine e Laura Bretan, fata care a cucerit România la Românii au talent

laura-b-pian-e1460376949516

O fetiţă timidă, gingaşă, dar cu o voce absolut ireală! Cam așa s-ar putea descrie apariția Laurei Bretan, fetița de 13 ani venită tocmai de la Chicago, pe scena emisiunii ”Românii au talent”.  Telespectatorii au fost uimiti de Laura Bretan, o copilă cu o voce demna de o soprana de opera. De la primele note, toata lumea si-a dat seama de imensul talent al Laurei Bretan. Florin Calinescu s-a ridicat imediat in picioare, mut de uimire, in timp ce Smiley exclama in culise „Doamne, Doamne!”

Necunoscută pentru telespectatorii PRO TV, Laura este însă o adevărată vedetă peste Ocean, scrie Libertatea.ro.  Oportunități artistice a avut cu carul în SUA, evident, datorită vocii excepționale, nefirești pentru vârsta ei. Potrivit sursei citate, a cântat imnul național pe stadion pentru faimoșii Chicago White Sox, a câștigat competiții peste competiții intrând în galeria vocilor prodigioase și a fost invitată la show-uri mari de televiziune la posture precum CBS sau ABC, cât nu fac alți artiști într-o viață.

Încurajată de bunicul care nu a mai apucat să o vadă pe scenă, Laura s-a prezentat în chip de necunoscută la preselecțiile ”Românii au talent” și a reușit, cu vocea ei și piesa pe care a interpretat-o,  ”O mio bambbino caro”, să scalde în lacrimi juriul, publicul și telespectatorii.

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE