Ciprian Dobre: “Am solicitat Consiliului Concurenței să vină în sprijinul autorităților care au proiecte de dezvoltare” Administratie
  • admin
  • 0 comentarii
  • 79 Vizualizări

Ciprian Dobre: “Am solicitat Consiliului Concurenței să vină în sprijinul autorităților care au proiecte de dezvoltare”

111Situația Aeroportului “Transilvania” și modul în care Consiliul Județean Mureș sprijină financiar această Regie Autonomă au fost două dintre subiectele discutate de președintele Consiliului Județean Mureș, Ciprian Dobre la întâlnirea cu reprezentanții Consiliului Concurenței.

În urma discuțiilor, vicepreședintele Otilian Neagoe a dat asigurări că va trimite în județul Mureș doi experți în acordarea ajutorului de stat, pentru a se informa și a face o analiză a modului în care instituția județeană finanțează aeroportul. “I-am asigurat pe reprezentanții Consiliului Concurenței de colaborarea și transparența instituției noastre. Am confirmat încă o dată că vom conlucra pentru găsirea unei soluții optime în cazul Aeroportului Transilvania și pentru a da răspunsuri clare întrebărilor Comisiei Europene pe această temă. Totodată, am îndemnat conducerea Consiliului Concurenței să facă recomandări de modificări legislative atât Guvernului României, cât și Parlamentului”, a declarat preşedintele Consiliului Județean Mureș, Ciprian Dobre.

Conducerea Consiliului Concurenței a efectuat o vizită de două zile în județul Mureș, având întâlniri cu reprezentanții autorităților publice locale și oamenii de afaceri mureșeni.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE