Convocator – Foraj Sonde SA Mica publicitate
  • Publicitate
  • 0 comentarii
  • 1228 Vizualizări

Convocator – Foraj Sonde SA

CONVOCATOR

 

Administratorul judiciar provizoriu S&B  Lichidari Consult SPRL cu sediul în Tg-Mures, str Stramba nr.31 , jud Mures şi administratorul special dl dr. Ing Vasile Aron al S.C. Foraj Sonde S.A. –în insolvenţă, cu sediul în Ernei, nr. 630, jud. Mureş, având  J26/349/1995, CUI RO 4727746, în conformitate cu Legea nr. 31/1990 republicată, cu completările şi modificările ulterioare, a Codului insolventei , convoacă  :

Adunarea Generală Ordinară  a Acţionarilor, în  data de 09.05.2016, ora 11 la sediul societăţii din Ernei nr.630, jud. Mureş pentru toţi acţionarii înregistraţi la Depozitarul Central S.A. Bucureşti la sfârşitul zilei de 18.04.2016, ca data de referinţă, cu următoarea ordine de zi  :

  1. Raportul Consiliului de Administratie pentru activitatea economica din 2015 pentru perioada de valabilitate a mandatului.
  2. Aprobarea situatiilor financiare aferente anului 2015.
  3. Raportul auditorului financiar cu privire la exercitiul financiar 2015.
  4. Aprobarea descarcarii de gestiune a administratorilor pentru activitatea desfasurata in 2015.
  5. Aprobarea bilantului contabil si a contului de profit si pierderi pentru anul 2015

 

   6.Aprobarea  datei de 26.05.2016 ca data de înregistrare în conformitate  cu prevederile art. 238 din Legea  nr. 297/2004 , pentru identificarea acţionarilor asupra cărora se răsfrâng efectele hotărârilor Adunării Generale Ordinare a Acţionarilor .

          Capitalul social al S.C. Foraj Sonde S.A. Mureş este format din 4.381.538  acţiuni nominative, fiecare acţiune dând  dreptul la un vot în cadrul adunării generale ordinare a acţionarilor.

În cazul în care la data menţionată  nu se întruneşte  cvorumul de prezenţă se convoacă  şi se fixeaza în temeiul art.118 din Legea nr. 31/1990 , republicată, cea de-a doua sedintă AGAO  pentru data de 10.05.2016 , în acelaşi loc, aceeaşi oră şi cu aceeaşi ordine de zi.

 

În conformitate cu prevederile art.117^1 din Legea nr.31/1990, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, acţionarii reprezentând, individual sau împreună, cel puţin 5% din capitalul social pot solicita adăugarea altor puncte pe ordinea de zi a AGAO în cel mult 15 (cincisprezece) zile de la publicarea prezentului convocator, respectiv până la data de 18.04.2016, inclusiv. Aceste propuneri trebuie sa fie însoţite de o justificare sau de un proiect de hotărâre care să fie înaintat la sediul societăţii până la această dată.

          Acţionarii societăţii pot adresa în scris în atenţia societăţii, întrebări privind punctele de pe ordinea de zi a AGAO , în toata perioada, de la data convocării şi până la ora 12:00 a ultimei zi lucrătoare anterioare zilei în care este programată ţinerea şedinţelor, respective 08 mai 2016.

          Informaţii mai detaliate cu privire la drepturile acţionarilor vor putea fi consultate pe site-ul societăţii: www.tmdrill.ro

Doar persoanele care sunt acţionari la data de referinţă şi sunt înscrişi la această dată în registrul acţionarilor, au dreptul de a participa şi de a vota în cadrul AGAO. .

          Accesul acţionarilor la AGAO se face prin simpla probă a identităţii acestora, făcută în cazul persoanelor fizice cu actul de identitate, iar în cazul acţionarilor persoane juridice şi a acţionarilor persoane fizice reprezentante, cu procură specială dată special în acest sens persoanei fizice care îi reprezintă. Procura specială se va întocmi în trei exemplare originale (unul pentru societate, unul pentru mandant şi unul pentru mandatar) cu respectarea prevederilor legale. Procurile speciale şi o copie a actului de identitate sau a certificatului de înregistrare al acţionarului reprezentant, vor fi depuse în original la sediul societăţii sau transmise prin e-mail cu semnatura electronica extinsă,

          Acţionarii înregistraţi la data de Referinţă în registrul acţionarilor au posibilitatea de a vota şi prin corespondenţă, înainte de AGAO,  prin utilizarea formularului de vot prin corespondenţă , care se gasesc ca şi procurile pe site-ul societatii , sau la sediul ei, şi   se vor depune/ expedia , ca şi procurile, cu 48 ore inainte  până la data de 07.05 2016 orele 15.

                      Informaţiile privind numărul total de acţiuni şi drepturile de vot la data convocării precum şi formularele de procură specială şi materialele de sedintă se pun la dispoziţia acţionarilor la sediul societatii, şi vor fi disponibile pe website-ul societăţii www.tmdrill.ro începând cu data de   10 aprilie 2016.

 

Informaţii suplimentare se pot obţine la sediul societăţii sau la telefon 0265/ 263266 int.127.

 

ADMISTRATOR JUDICIAR PROVIZORIU

S&B LICHIDARI  CONSULT SPRL

PRIN STOICA SORIN

   BOROS CRISTIAN

 

 

 

ADMINISTRATOR SPECIAL

  1. ING. ARON VASILE

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE