Home / Consiliul Judetean Mures / VIDEO: Judeţul Mureş, atractiv pentru investitorii germani

VIDEO: Judeţul Mureş, atractiv pentru investitorii germani

Distribuie

111
Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Mureş, Szabo Arpad, a participat miercuri, 13 aprilie, în incinta Hotelului „Grand” din Târgu-Mureş la întâlnirea autorităţilor locale şi judeţene cu o delegaţie alcătuită din reprezentanţi ai zece companii din Germania de Est, care a efectuat o vizită de lucru în judeţul Mureş.

Organizată de Agenţia pentru Dezvoltare Regională (ADR) Centru, sub egida reţelei europene Entreprise Europe Network şi cu sprijinul Camerei de Comerţ Mureş şi a societăţii Mancom Centru SRL, vizita s-a dorit să fie o „bursă a oamenilor de afaceri români şi germani”, cu scopul principal de a stimula schimburile comerciale şi a consolida relaţiile economice dintre cele două regiuni, respectiv judeţul Mureş şi landurile federale Berlin, Brandenburg, Saxonia-Anhalt şi Thuringia, situate în estul Germaniei.

În alocuţiunea sa, Szabo Arpad a transmis mesajul preşedintelui Consiliului Judeţean Mureş, Ciprian Dobre, în care se punctează oportunităţile existente pentru îmbunătăţirea relaţiilor economice dintre judeţul Mureş şi parteneri din Germania. „Colaborarea între ADR Centru şi oamenii de afaceri germani datează din 2002. În cei 14 ani de activitate s-au realizat foarte multe oportunităţi, s-au făcut multe relaţii comerciale şi cred că scopul întâlnirii va fi continuarea acestor colaborări. Este nevoie şi în continuare pentru o lărgire a acestor relaţii, chiar în domenii culturale, ştiinţifice, universitare, domenii unde există oportunităţi care pot fi exploatate. Consiliul Judeţean Mureş, administraţia publică judeţeană, va fi întotdeauna alături de oamenii de afaceri şi vom face tot posibilul pentru a ajuta oamenii de afaceri care vin în judeţul Mureş şi vor să investească”, a afirmat Szabo Arpad.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Când trecem la ora de vară

Distribuie România va trece de la ora de iarnă la ora de vară 2024. Această …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.