Home / Consiliul Judetean Mures / Angajări la Consiliul Judeţean Mureş

Angajări la Consiliul Judeţean Mureş

111Consiliul Judeţean Mureş organizează concurs de recrutare, pentru ocuparea unor funcţii publice vacante la Direcţia de Dezvoltare Regională şi Implementare Proiecte din cadrul aparatului de specialitate al Consiliului Judeţean Mureş, după cum urmează: două posturi de consilier, clasa I, grad superior la Serviciul Dezvoltare Regională, un post de consilier, clasa I, grad principal la Serviciul Dezvoltare Regională şi un post de consilier, clasa I, grad asistent la Compartimentul Relaţii Externe şi Mass Media.

Concursul se va desfăşura la sediul Consiliului Judeţean Mureş, Piaţa Victoriei nr. 1 Târgu-Mureş, judeţul Mureş. Proba scrisă se va desfăşura în data de 23 mai 2016, ora 10.00, iar interviul va avea loc în data de 26 mai 2016, ora 14.00.

Candidaţii trebuie să îndeplinească cumulativ condiţiile prevăzute de articolul 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici, republicată, cu modificările şi completările ulterioare. „Condiţiile specifice, bibliografia, conţinutul dosarului de înscriere la concurs sunt afişate la sediul şi pe site-ul instituţiei www.cjmures.ro. Dosarele de înscriere la concurs se pot depune în termen de 20 de zile de la data publicării în Monitorul Oficial al României – partea a III-a la sediul Consiliului Judeţean Mureş. Relaţii suplimentare se pot obţine la telefon 0265-263.211, interior 1233, 1234”, se arată într-un comunicat de presă semnat de Ciprian Dobre – preşedintele Consiliului Judeţean Mureş, şi Paul Cosma – secretarul Consiliului Judeţean Mureş.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Anunț privind deschiderea consultării publice

Distribuie pe Facebook Tweet Follow us Share Share Share Share Share