BDF-fit pachet de sănătate și condiție fizică de invidiat! Sport
  • admin
  • 0 comentarii
  • 591 Vizualizări

BDF-fit pachet de sănătate și condiție fizică de invidiat!

bdf-fit
BDF Fit este un program de fitness, în sistem circuit, care are ca scop dezvoltarea puterii, musculaturii și îmbunătățirea condiției fizice având la bază mișcări funcționale executate la intensitate mare. Programele BDF Fit se bazează pe cele mai bune elemente dintr-o mare varietate de sporturi si metode de formare, pe care le combină într-un antrenament prin care se dezvoltă toate cele 10 domenii de fitness: cardiovascular/respirator/anduranță/perseverență/forță/flexibilitatea/puterea/viteza/coordonarea/agilitatea/echilibrul/precizia. BDF Fit-ul crește nivelul de performanță în toate aceste domenii, fără a fi nevoie să fie sacrificat unul pentru celălalt. Programul BDF Fit implică mișcări naturale variate împrumutate din gimnastică, haltere și atletism, efectuate la o intensitate ridicată. Acest tip de efort s-a dovedit a oferi cele mai bune rezultate și poate oferi cele mai bune soluții de antrenament, oriunde te-ai afla.

Ce exerciții faci la un antrenament de BDF Fit? Exercițiile variază de la mișcări de bază, cum ar fi flotări, genuflexiuni, tracțiuni, fandări, alergare, sărituri, etc. la mișcările foarte tehnice și cu grad de dificultate ridicat, cum ar fi „lift”-urile Olimpice și mișcările de gimnastică, care chiar îți vor pune la încercare capacitățile fizice, însă te vor ajuta să ți le îmbunătățești semnificativ. Aceste exerciții sunt complet naturale și veți descoperi că le utilizați în mod regulat în mișcările zilnice, deci se poate spune că acest antrenament este oarecum funcțional. Acest lucru nu numai că vă ajută să vă dezvoltați un fizic tonifiat armonios, dar totodată acesta va fi și sănătos. Toate exercițiile se pot (și vor) fi adaptate pentru a se potrivi nivelului actual de fitness la care vă aflați. Toată lumea pornește de la ceea ce poate face deja… și apoi lucrează progresând de acolo, antrenamentele de BDF Fit se pot executa fie acasă pentru tonifiere. Asta însemnă exerciții Burpees, (flotări coreene cu sărituri cu bătăi de palma deasupra capului),  genoflexiuni cu brațele întinse deasupra capului sau la perete pentru mișcare executarea corecte a mișcări, abdomen si UPT, adică stat în poziția de șezut cu talpă lipită în poziția de fluture se lăsă în spate cu brațele întinse și la ridicare se atinge podeaua, sau un alt abdomen plan, adică poziția de scândura, stat pe cot și pe pernă tălpi și călcâiul împins în spate.

Tracțiunile se mai pot executa dacă avem o bară specială ce se pot monta pe tocul ușii, acele mișcări cu greutatea corpului (body-weight) se poate executa în parcuri sau acasă, sau într-o sala de BDF Fit sau de fitness, cel mai important este să fie executat corect! Părerea mea este ca exercițiile să fie supravegheate de către un antrenor sau un instructor! Din ce în ce mai mulți sunt interesați de antrenamente circuite „BDF Fit” pentru rezultatele pentru tonifiere, pentru slăbit sau pentru masă musculară dacă lucrăm cu haltere! O sală de BDF Fit nu seamănă cu o sală de fitness să nu uitați, începem cu podeaua care este o podea de cauciuc de 1,5 -3,5 cm, pentru trântirea halterelor, așa ceva nu este într-o sala de fitness! GHD Exercises este un aparat pentru abdomene, funie urcat, funie scuturat, Slam-Ball, sau roata de camion pentru lovit cu barosul sau pentru răsturnat etc. BDF Fit este pentru toate vârstele, și pentru cei care au probleme fizice! Să nu uităm de BDF Fit combat care este un avantaj mare pentru sportivii de contact!!

Poczo Zoltán

Antrenor BDF-Fit, TRX,  Kick Box, Thai Box, K1,Wu-Shu

Club Black Diamond Fight

Sala Black Diamond Fight (BDF) strada Mureșului nr. 5 Târgu-Mureș

Contact: 0741-651.479

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE