Home / Recomandări zi de zi / Proiecte pentru modernizarea spitalului din Târnăveni

Proiecte pentru modernizarea spitalului din Târnăveni

Distribuie

111Conducerea Spitalului Municipal „Dr. Gheorghe Marinescu” din Târnăveni a prevăzut în bugetul pe 2016 suma de 80.000 lei, bani aprobaţi deja în bugetul din acest an al Consiliului Judeţean Mureş, pentru realizarea unor studii de specialitate necesare întocmirii a două proiecte care vizează modernizarea Ambulatoriului, respectiv a Unităţii de Primiri Urgenţe.

Potrivit managerului Spitalului Municipal „Dr. Gheorghe Marinescu” din Târnăveni, dr. Ovidiu Stelian Popescu, pentru realizarea studiilor DALI pentru cele două proiecte, „Modernizarea şi dotarea cu aparatură medicală a ambulatoriului de specialitate” şi „Reabilitarea, modernizarea, extinderea şi dotarea unităţii de primiri urgenţe” se are în vedere accesarea de fonduri europene nerambursabile, prin Programul Operaţional Regional 2014-2020, axa prioritară 8 – Dezvoltarea infrastructurii de sănătate şi sociale. „Pentru ca un proiect să poată fi depus spre finanţare, trebuie să existe o documentaţie tehnico-economică, respectiv studiu de fezabilitate pentru construcţiile noi sau documentaţie de avizare a lucrărilor de intervenţie pentru construcţiile existente. În cazul în care aceste proiecte vor fi acceptate, cheltuiala cu realizarea lor este eligibilă. Valoarea investiţiei pentru DALI – „Modernizarea şi dotarea cu aparatură medicală a ambulatoriului de specialitate” este în sumă de 55.000 lei, iar pentru DALI – „Modernizarea, extinderea şi dotarea unităţii de primiri urgente” este în sumă de 25.000 lei.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Rectificare de buget la Consiliul Județean Mureș

Distribuie Plenul Consiliului Județean Mureș a aprobat vineri, 22 martie, cu prilejul unei ședințe ordinare …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.