Share

Home / Invatamant / Recunoaştere pentru Grădiniţa „Pinocchio”

Recunoaştere pentru Grădiniţa „Pinocchio”

pinocchioGrădiniţa „Pinocchio” Sighişoara a fost aleasă ca partener într-un nou proiect finanţat în cadrul programului european Leonardo-Erasmus Plus, informează pagina de Facebook a unităţii de învăţământ. “Grădiniţa “Pinocchio” este parte a unui schimb de experienţă înscris în programul de activităţi al proiectului derulat de Fachakademie für Sozialpädagogik Berufliche Schule Direktorat, coordonat de doamna Ilza Bye, profesor la această universitate germană. Practic, grădiniţa a oferit cadrul pentru un stagiu de trei săptămâni a două studente de la Academia de Ştiinţe ale Educaţiei din Nurnberg – Germania. La revenirea în grădiniţa noastră, doamna Ilza Bye care, în calitate de coordonator de proiect a vizitat numeroase grădiniţe din Europa a exclamat:“Aici e locul unde am găsit cei mai fericiţi copii!”, precizează reprezentanţii grădiniţei.

Share

2 comentarii

  1. In timp ce o gradinita privata este felicitata, o alta este aratata cu degetul. Sa fie oare niste polite mai vechi platite acum prin intermediul presei scrise de la judet?

  2. E fireasca aceasta recunoastere pentru singura gradinita privata acreditata din Sighisoara!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Școala va începe la 9 septembrie. Structura anului școlar 2019-2020 a fost publicată

Potrivit anunțului recent făcut de către Ministerului Educației Naționale, elevii se întorc la școală pe …

Share
Share