Home / Administratie / Centrale termice din Târgu-Mureş, scoase la licitaţie

Notice: Trying to get property of non-object in /home/zideziro/public_html/wp-content/themes/sahifa v5.5.3/framework/parts/post-head.php on line 69

Centrale termice din Târgu-Mureş, scoase la licitaţie

111SMDA Mureş Insolvency SPRL Târgu-Mureş, în calitate de lichidator judiciar al SC Energomur SA, organizează vineri, 15 aprilie, de la ora 12.00, la sediul din strada General Gheorghe Avramescu nr. 4, o licitaţie publică pentru valorificarea individuală din patrimoniul debitoarei a următoarelor bunuri imobile: Centrala Termică Păcii (Aleea Constructorilor nr. 5, preţ de strigare 251.331 euro), Centrala Termică Libertăţii (strada Libertăţii nr. 105, preţ de strigare 59.409 euro), Centrala Termică Bodor Peter (strada Bodor Peter nr. 8, preţ de strigare 14.314 euro) şi imobilul din strada Koos Karoly nr. 1/B (preţ de strigare 347.748 euro). Potrivit unui comunicat de presă, licitaţia se va repeta săptămânal, la aceeaşi oră, până la valorificarea bunurilor, iar informaţii suplimentare pot fi obţinute la numerele de telefon 0265-261.019 sau 0745-146.096.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Cine vor fi viceprimarii Târgu Mureșului? Răspunsul lui Soós Zoltán

Primarul municipiului Târgu Mureș, Soós Zoltán, a declarat luni, 26 octombrie, cu prilejul unei conferințe …