Claudiu Maior, discurs de rămas bun în Consiliul Local Administratie
  • alex.toth
  • 0 comentarii
  • 463 Vizualizări

Claudiu Maior, discurs de rămas bun în Consiliul Local

111Fostul viceprimar al municipiului Târgu-Mureş, Claudiu Maior, s-a adresat plenului Consiliului Local Târgu-Mureş cu ocazia şedinţei de joi, 14 aprilie, la scurt timp după ce consilierii locali au luat act de încheierea mandatului său, ca urmare a demisiei din funcţiile de viceprimar şi consilier local, anunţată la începutul lunii martie, la o zi după ce Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a admis recursul Agenţiei Naţionale de Integritate în cazul său.

În discursul de rămas bun, Claudiu Maior a mulţumit atât colegilor de partid, cât şi consilierilor din alte partide politice, cu care a colaborat de-a lungul anilor. „Au fost câţiva ani frumoşi, în care chiar dacă ne-am mai certat, chiar dacă am mai vorbit în contradictoriu, cred că s-au făcut multe şi vreau să vă mulţumesc, în special celor care nu fac parte din Partidul Naţional Liberal, pentru că până la urmă noi, consilierii de la liberali, se subînţelege că am fost o echipă, dar echipa o simţi în spate atunci când există şi oameni din alte partide şi chiar au existat oameni şi există cărora trebuie să le mulţumesc. Îmi pare rău că nu a venit şi domnul Benedek (Benedek Istvan, consilier local – n.r.) aici, pentru că aş fi vrut să îi mulţumesc personal pentru faptul că a fost, împreună cu domnul Peti (Peti Andras, consilier local şi viceprimar – n.r.), un fel de liant care atunci când era să mai părăsim şedinţele, când mai erau lucruri care nu puteau fi spuse public, am reuşit împreună să facem în aşa fel încât să fie bine”, a spus fostul viceprimar.

De asemenea, Claudiu Maior s-a referit, în câteva cuvinte, şi la viitorul său pe plan administrativ, arătând că va face în continuare echipă cu actualul primar, Dorin Florea, al cărui consilier personal este. „Sper ca în mandatele pe care o să le aveţi să reuşiţi să faceţi acest lucru în continuare, şi în primul rând să vă gândiţi la oraş pentru că împreună, români şi maghiari, trebuie cu adevărat să înfrumuseţăm oraşul. În ceea ce mă priveşte, rămân acelaşi om, cât timp va sta domnul primar în funcţie dacă mă va dori voi sta lângă el şi cu acelaşi devotament oricând, vă aştept”, a afirmat consilierul personal al primarului Dorin Florea.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE