De-ale pescarilor: vezi când va avea loc concursul  ”Fir întins” Social
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 176 Vizualizări

De-ale pescarilor: vezi când va avea loc concursul ”Fir întins”

fir intins

Mai sunt câteva zile în care îți poți anunța participarea la Concursul de Pescuit „Fir Întins”. Te poți înscrie aici: ccs.targumures@mts.ro.

Casa de Cultură a Studenților Târgu Mureș  organizează  vineri, 22 aprilie 2016, cea de a X-a ediție a Concursului de Pescuit „Fir Întins”, care se va desfășura pe Lacul Voivodeni. Obiectivul principal al competiției este apropierea tinerilor și studenților de natură, oferindu-le alternative de petrecere a timpului liber și de a se relaxa.

Potrivit organizatorilor, concursul este dedicat atât tinerilor, cât şi studenților, persoane cu vârsta  între 18 și 35 de ani. Plecarea va avea loc la ora 8.00 din parcarea Casei de Cultură a Studenților Tîrgu Mureș, iar la ora 8.30 toți participanții se vor întâlni la Lacul Voivodeni. După efectuarea tragerii la sorți, care va avea loc la ora 9.30, concurenții ocupă locurile la stand și au la dispoziție aproape 30 de minute timp de pregătire, în care sunt permise pregătirea uneltelor și a accesoriilor de pescuit, pregătirea nadelor și a momelilor, sondarea apei cu undițele de care dispune concurentul, orice altă activitate în vederea organizării locului de pescuit. Pescarii își vor arunca undițele în apă începând cu ora 10.00, timp de 180 de minute.

După terminarea concursului, la ora 13.00 va avea loc cântărirea peștilor, afișarea rezultatelor și premierea câștigătorilor cu diplome și materiale specifice de pescuit.

Regulamentul și fișa de înscriere a concursului pot fi solicitate printr-un  e-mail cu subiectul – „Concurs de pescuit” la adresa ccs.targumures@mts.ro sau direct la sediul CCS Mureș.

Data limită pentru înscrieri este 21 aprilie 2016.

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE