VIDEO: Tatiana Man, jurământ în Consiliul Local Târgu-Mureş Administratie
  • admin
  • 0 comentarii
  • 554 Vizualizări

VIDEO: Tatiana Man, jurământ în Consiliul Local Târgu-Mureş

111
Consilierii locali ai municipiului Târgu-Mureş au validat joi, 14 aprilie, mandatul Tatianei Man, care ocupă astfel locul rămas vacant ca urmare a recentei demisii a lui Claudiu Maior din funcţia de viceprimar şi consilier local.

Tatiana Man a candidat pe listele Alianţei pentru Mureş la alegerile locale din 2012, lucrează în învăţământ şi este membru al Partidului Naţional Liberal Mureş.

„Sunt profesor la Gimnaziul „Mihai Viteazul” din Târgu-Mureş, predau două discipline, Educaţie tehnologică şi Informatică, lucrez la această şcoală de 33 de ani imediat. Politic, de zece ani sunt în politică, am avut şi funcţii politice destul de importante, am fost vicepreşedinte la organizaţia de femei, o scurtă perioadă preşedinte la organizaţia de femei a municipiului. Faptul că am muncit, am fost serioasă, i-a determinat pe colegii mei să mă plaseze pe liste pe un loc care mi-a permis acum să intru în Consiliul Local, chiar dacă intrarea mea în Consiliu se datorează unui eveniment neplăcut”, a declarat, la finalul şedinţei, Tatiana Man.

112

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE