Share

Home / Administratie / VIDEO: Tatiana Man, jurământ în Consiliul Local Târgu-Mureş

VIDEO: Tatiana Man, jurământ în Consiliul Local Târgu-Mureş

111
Consilierii locali ai municipiului Târgu-Mureş au validat joi, 14 aprilie, mandatul Tatianei Man, care ocupă astfel locul rămas vacant ca urmare a recentei demisii a lui Claudiu Maior din funcţia de viceprimar şi consilier local.

Tatiana Man a candidat pe listele Alianţei pentru Mureş la alegerile locale din 2012, lucrează în învăţământ şi este membru al Partidului Naţional Liberal Mureş.

„Sunt profesor la Gimnaziul „Mihai Viteazul” din Târgu-Mureş, predau două discipline, Educaţie tehnologică şi Informatică, lucrez la această şcoală de 33 de ani imediat. Politic, de zece ani sunt în politică, am avut şi funcţii politice destul de importante, am fost vicepreşedinte la organizaţia de femei, o scurtă perioadă preşedinte la organizaţia de femei a municipiului. Faptul că am muncit, am fost serioasă, i-a determinat pe colegii mei să mă plaseze pe liste pe un loc care mi-a permis acum să intru în Consiliul Local, chiar dacă intrarea mea în Consiliu se datorează unui eveniment neplăcut”, a declarat, la finalul şedinţei, Tatiana Man.

112

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Licitație publică cu strigare a unor loturi de teren din domeniul privat al Comunei Ibănești

Primăria Comunei Ibănești, cu sediul în Comuna Ibănești, str.Principală, nr.708, jud.MUREȘ, tel.0265-538300, fax:0265-538112, e-mail:ibanesti@cjmures.ro, web: …

Share
Share