Share

Home / Social / Abateri la depozitarea deşeurilor menajere

Abateri la depozitarea deşeurilor menajere

111Lucrătorii Compartimentului Protecţia Mediului din cadrul Direcţiei Poliţia Locală Târgu-Mureş au soluţionat 6 sesizări primite în perioada 21 martie – 11 aprilie 2016 din partea unor persoane fizice şi juridice cu privire la nerespectarea obligaţiei de a asigura buna gospodărire a imobilelor, precum şi a celei referitoare la condiţiile de depozitare şi colectare a deşeurilor menajere, impuse de Hotărârea Consiliului Local nr. 20/2008 – modificată.

„În urma controalelor executate au fost aplicate patru sancţiuni contravenţionale unor persoane care depozitau deşeuri menajere şi moloz în locuri nepermise sau au parcat autovehicule în zone verzi, încălcând prevederile articolului 8 din actul normativ susmenţionat, respectiv articolului 26 din Hotărârea Consiliului Local nr. 197/2007 privind amenajarea şi întreţinerea spaţiilor verzi din municipiu. Direcţia Poliţia Locală Târgu-Mureş îi asigură pe cetăţenii urbei că va manifesta, în continuare, aceeaşi receptivitate faţă de problemele sesizate şi va acţiona cu fermitate pentru rezolvarea neregulilor semnalate”, a precizat Valentin Constantin Bretfelean, directorul executiv al Poliţiei Locale Târgu-Mureş.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Persoană blocată în decantor în Reghin

Astăzi, 22 iulie, în jurul orei 10.00, pompierii au fost alertați că există o persoană …

Share
Share