Home / Social / Abateri la depozitarea deşeurilor menajere

Abateri la depozitarea deşeurilor menajere

111Lucrătorii Compartimentului Protecţia Mediului din cadrul Direcţiei Poliţia Locală Târgu-Mureş au soluţionat 6 sesizări primite în perioada 21 martie – 11 aprilie 2016 din partea unor persoane fizice şi juridice cu privire la nerespectarea obligaţiei de a asigura buna gospodărire a imobilelor, precum şi a celei referitoare la condiţiile de depozitare şi colectare a deşeurilor menajere, impuse de Hotărârea Consiliului Local nr. 20/2008 – modificată.

„În urma controalelor executate au fost aplicate patru sancţiuni contravenţionale unor persoane care depozitau deşeuri menajere şi moloz în locuri nepermise sau au parcat autovehicule în zone verzi, încălcând prevederile articolului 8 din actul normativ susmenţionat, respectiv articolului 26 din Hotărârea Consiliului Local nr. 197/2007 privind amenajarea şi întreţinerea spaţiilor verzi din municipiu. Direcţia Poliţia Locală Târgu-Mureş îi asigură pe cetăţenii urbei că va manifesta, în continuare, aceeaşi receptivitate faţă de problemele sesizate şi va acţiona cu fermitate pentru rezolvarea neregulilor semnalate”, a precizat Valentin Constantin Bretfelean, directorul executiv al Poliţiei Locale Târgu-Mureş.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Măsuri noi stabilite de Guvern în contextul sărbătorilor Pascale

Guvernul României a stabilit joi, 8 aprilie, unele măsuri privind prevenirea și combaterea răspândirii COVID-19, …