Home / Business / Acţionarii Hora, convocaţi la adunare

Acţionarii Hora, convocaţi la adunare

Distribuie

horaConsiliul de Administraţie al SC Hora SA Reghin convoacă Adunarea Generală a Acţionarilor în data de 16 mai 2016, ora 15.00, la Cantina-restaurant „Hora” situată pe strada Salcâmilor nr. 3 din Reghin, pentru toţi acţionarii înregistraţi în Registrul Acţionarilor la sfârşitul zilei de 8 aprilie 2016. Potrivit convocatorului, printre subiectele aflate pe ordinea de zi se află şi prezentarea şi aprobarea situaţiilor financiare ale societăţii pe 2015, în baza rapoartelor prezentate de Consiliul de Administraţie şi auditori, aprobarea descărcării de gestiune a administratorilor pentru anul 2015, aprobarea propunerii Consiliului de Administraţie privind repartizarea profitului net al exerciţiului financiar 2015 pe destinaţii, aprobarea valorii dividendului brut pe acţiune, a datei de iniţiere a plăţii dividendelor şi aprobarea planului de investiţii şi a planului de activitate pe anul 2016. „În cazul neîndeplinirii cvorumului legal, Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor se convoacă în 17 mai 2016, în acelaşi loc şi la aceeaşi oră”, a precizat ing. Nicolae Bâzgan, preşedintele Consiliului de Administraţie al SC Hora SA Reghin.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Investiție model într-un sat mureșean: pensiune agroturistică, școală, cămine, locuințe și lăcaș de cult

Distribuie Agenția pentru Protecția Mediului Mureș anunţă publicul interesat asupra luării Deciziei de actualizare a Deciziei …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.