Home / Sanatate / Bolile care pot fi tratate prin intermediul homeopatiei

Bolile care pot fi tratate prin intermediul homeopatiei

Distribuie

homeopatieMureșenii interesați de homeopatie, o formă a medicinei alternative, în care medicii tratează pacienții cu preparate foarte diluate despre care se crede că provocă oamenilor sănătoși simptome similare cu cele prezentate de către pacient, sunt invitați să ia parte la un curs practic de inițiere în principiile homeopatiei organizat de Info Kids, în data de 7 mai, între orele 9.00-13.00.

Această terapie fost inventată cu câteva sute de ani în urmă, însă continuă să existe şi astăzi, s-a dezvoltat între timp şi a ajuns să reprezinte uneori ultima speranţă pentru unii bolnavi. Homeopatia este o terapie energetică şi complementară, ce vindecă pacienţii pe toate planurile, mental, fizic şi emoţional într-o manieră greu de înţeles pentru mulţi dintre noi. Cursul din data de 7 mai va fi coordonat științific de dr. Adrian Alecu, formator internațional în homeopatie. „Vrei tratament homeopatic pentru familia ta? Învață de la experți să îl alegi chiar tu. Din tematica cursului: istoricul, principiile și posibilitățile homeopatiei; intervenția homeopatică în familie în diferite situații: boli ale aparatului respirator, boli digestive și urinare, tulburări de comportament și somn, boli ale pielii, alergii, arsuri și boli osteoarticulare, traumatisme. Înscrie-te la cursul practic de inițiere în principiile homeopatiei și învață de la cei care îi învață și pe medici”, au transmis organizatorii cursului.

„Acest eveniment nu încurajează automedicația”
Participanții la seminar primesc un cupon de reducere de 50% la o consultație homeopatică. Cursul va avea loc în sala de conferințe Info Kids, strada Căminului, nr. 52. Potrivit organizatorilor, taxa de participare pentru plata până la data de 1 mai este de 80 de lei, iar pentru plata după 1 mai sau direct la seminar este de 120 de lei. „Locul la curs se consideră confirmat doar în momentul achitării taxei de participare. Înscrierea pe formularul de înscriere nu se consideră confirmare fermă de participare. Taxa de participare se achită conform datei la care se face plata, nu conform datei de completare a formularului de înscriere. Potrivit unui studiu efectuat la nivelul statelor Uniunii Europene, 1 din 2 europeni apelează la medicina complementară, că vorbim despre acupunctură, chiropractică, homeopatie sau alte practici. În ceea ce priveşte homeopatia, pacienţii apelează la ea de obicei când au de-a face cu boli de sezon, gripe, răceli, alergii sau pentru a scăpa de neplăceri gastrointestinale, musculo-scheletale etc. Acest eveniment nu încurajează automedicația și neprezentarea la consultul medical. Este, în schimb, un imbold dat informării din surse acreditate și profesioniste. Participanții la acest eveniment primesc sugestii de tratament pentru bolile cele mai comune, în faza lor acută până e posibilă prezentarea la doctor”, au mai precizat organizatorii.

 

De asemenea, verificati

Foto: Întâlnire de lucru a reprezentanților sistemului de sănătate mureșean, în prezența președintelui CNAS- dr. Valeria Herdea. Ce probleme au fost identificate în județul Mureș

Distribuie Eficiența unui sistemul este rezultatul unei bune colaborări interinstituționale,  iar reprezentanții Instituției Prefectului-județul Mureș …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.