Home / Invatamant / Concurs de dezbateri organizat de Consiliul Judeţean Mureş

Concurs de dezbateri organizat de Consiliul Judeţean Mureş

111Consiliul Județean Mureș organizează concursul de dezbateri intitulat “Mureș Open”, în cadrul Programului Național “Săptămâna altfel: Să știi mai multe, să fii mai bun!”. Competiția va avea loc marți, 19 aprilie, între orele 10.00 -15.00, la Sala Mică a Palatului Culturii din Târgu-Mureș.

Linia de start va reuni 6 echipe a câte trei vorbitori, elevi ai claselor a X-a, a XI-a și a XII-a, din Târgu-Mureș. „Concursul va începe la ora 10.30 cu trei runde preliminarii în care echipele se vor înfrunta pentru a accede în finală. Cele trei runde se vor desfășura în Sala Mică a Palatului Culturii, Sala de Protocol a Palatului Administrativ și Sala de Conferințe a Bibliotecii Județene Mureș, etaj 3. Finala concursului “Mureș Open” se va disputa în Sala Mică a Palatului Culturii, de la ora 13.00.

Debate-ul este o formă structurată de dezbatere educaţională, compusă formal din echipe cu un număr egal de membri. Aceştia sunt puşi în situația de a pune în valoare “pro” şi “contra” argumente diferite pentru ambele faţete ale unor chestiuni asupra cărora oamenii, deşi bine intenţionati, pot fi în dezacord”, se arată într-un comunicat remis de Biroul de presă al Consiliului Judeţean Mureş.(Foto: Imagine de arhivă, de la ediţia 2015 a concursului)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

EXCLUSIV! Noii decani ai UMFST Târgu-Mureș, pentru perioada 2020-2024!

Pagina web a Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie (UMFST) ”George Emil Palade” din …