Concurs de dezbateri organizat de Consiliul Judeţean Mureş Invatamant
  • admin
  • 0 comentarii
  • 178 Vizualizări

Concurs de dezbateri organizat de Consiliul Judeţean Mureş

111Consiliul Județean Mureș organizează concursul de dezbateri intitulat “Mureș Open”, în cadrul Programului Național “Săptămâna altfel: Să știi mai multe, să fii mai bun!”. Competiția va avea loc marți, 19 aprilie, între orele 10.00 -15.00, la Sala Mică a Palatului Culturii din Târgu-Mureș.

Linia de start va reuni 6 echipe a câte trei vorbitori, elevi ai claselor a X-a, a XI-a și a XII-a, din Târgu-Mureș. „Concursul va începe la ora 10.30 cu trei runde preliminarii în care echipele se vor înfrunta pentru a accede în finală. Cele trei runde se vor desfășura în Sala Mică a Palatului Culturii, Sala de Protocol a Palatului Administrativ și Sala de Conferințe a Bibliotecii Județene Mureș, etaj 3. Finala concursului “Mureș Open” se va disputa în Sala Mică a Palatului Culturii, de la ora 13.00.

Debate-ul este o formă structurată de dezbatere educaţională, compusă formal din echipe cu un număr egal de membri. Aceştia sunt puşi în situația de a pune în valoare “pro” şi “contra” argumente diferite pentru ambele faţete ale unor chestiuni asupra cărora oamenii, deşi bine intenţionati, pot fi în dezacord”, se arată într-un comunicat remis de Biroul de presă al Consiliului Judeţean Mureş.

(Foto: Imagine de arhivă, de la ediţia 2015 a concursului)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE