Fetele de la ASA, debut cu victorie în play-off FC Municipal
  • admin
  • 0 comentarii
  • 110 Vizualizări

Fetele de la ASA, debut cu victorie în play-off

fotbal femÎn prima etapă a turneului play-off din Superliga feminină de fotbal, ASA Târgu-Mureș a câștigat partida susținută duminică pe teren propriu cu Navobi Iași cu scorul de 2-0 (0-0). Au înscris Mădălina Boroș în minutul 48, din 11 metri și Bianca Sandu, în minutul 78. Debutul în turneul de play-off care se dispută între primele patru clasate după sezonul regulat a programat două partide pe teren propriu a celor două care luptă pentru titlu, Olimpia Cluj și ASA Târgu-Mureș. Avantajul este de un singur punct în favoarea clujencelor, următoarele două clasate aflându-se la disanță mare de acestea. Acest decalaj s-a mărit după jocurile primei etape, în care cele două au mai adăugat câte 3 puncte, totalul fiind de 23, respectiv 22 de puncte, față de doar cele 11 ale formațiilor din Iași și Vasas Femina Odorheiu Secuiesc. Aceasta din urmă a fost surclasată pe terenul liderului cu 11-1, dar golaverajul este mai puțin important, deoarece, la fel ca și în competiția băieților, s-a pornit cu înjumătățirea punctelor și golaveraj 0. Titlul se va decide în dubla dintre clujence și mureșence, care va începe duminică, 24 aprilie, cu o primă întâlnire la Cluj. ASA va avea nevoie de cel puțin un rezultat de egalitate, pentru a spera la o victorie în jocul retur, care să le readucă după șase ani trofeul în vitrină.

Asalt permanent, scor sub așteptări
Întâlnirea dintre ASA și Navobi a fost una dominată categoric de către echipa antrenorului Seches Carol, deși scorul și minutele înscrierii celor două goluri lasă altă impresie. Cu numeroase faze de poartă și ocazii mari la poarta ieșencelor, roș-albastrele au intrat la pauză fără gol înscris. Ca și în jocul precedent al mureșencelor, când poartrul oaspetelor a fost învins, barele s-au opus deschiderii scorului. Mai decise, mureșencele au obținut din start un penalty prin Bradic, transformat de o execuntantă surprinzătoare. Minutele de dominare au fost mai degrabă un asalt la poarta ieșencelor, dar desprinderea s-a produs abia spre final, când Sandu a reluat cu capul în plasă lovitura de colț de pe dreapta. Oaspetele au luptat din răsputeri pentru limitarea scorului și au reușit acest lucru, dar au avut și câteva ieșiri periculoase pe contraatac, stopate totuși de apărarea mureșeană.
Formația aliniată: Părăluță- Roca, Gorea (67-Meleacă), Jáhn, Göder, Sárosi (53-Kopácsi), Sandu, A. Boroș (61-Dénes), Barabási, M. Boroș, Bradic (83-Tămaș)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE