Home / Primaria Targu Mures / Trotuare noi pe Bulevardul Cetăţii

Trotuare noi pe Bulevardul Cetăţii

Distribuie

111Primăria municipiului Târgu-Mureş a demarat lucrările de reabilitare a trotuarelor de pe Bulevardul Cetăţii. Lucrările se vor desfăşura pe ambele părţi ale trotuarelor, pe o distanţă de aproximativ 800 de metri fiind înlocuit stratul de suprafaţă degradat şi montat pavajul. „Schimbăm bordurile, pavăm şi estimăm că vom finaliza totul până la sfârşitul lunii. Reabilitarea costă aproximativ 350.000 de lei, iar banii au fost alocaţi din bugetul local”, a declarat Claudiu Maior, consilier al primarului.

Potrivit unui comunicat remis de Biroul de presă al Primăriei municipiului Târgu-Mureş, în acest moment, în Târgu-Mureş, se mai lucrează la trotuarele de pe Bulevardul Pandurilor şi cele de pe strada Moldovei. La fel ca şi pe Bulevardul Cetăţii vor fi schimbate bordurile şi va fi montat pavaj.

 

De asemenea, verificati

Continuă colectarea deșeurilor voluminoase!

Distribuie Vor fi colectate obiecte de mobilier vechi, saltele, tablouri, cuști pentru animale de companie, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.