Home / Sanatate / UMF Târgu Mureș și-a deschis larg porțile

UMF Târgu Mureș și-a deschis larg porțile

DSC_9343

Universitatea de Medicină și Farmacie din Tîrgu Mureș organizează și anul acesta în perioada 18-22 Aprilie 2016, Zilele Porților Deschise cu ocazia săptămânii  Școala Altfel. Pe parcursul celor 5 zile și-au anunțat participarea peste 1200 de elevi, de la clasa 0 la clasa a 12-a. Tinerii vor avea parte de o prezentare a universității pe facultăți și un tur al facilităților pe care aceasta le pune la dispoziția viitorilor studenți, dar și a comunității tîrgumureșene.

Potrivit informațiilor furnizate de rectorul UMF, prof. dr Leonard Azamfirei, în cadrul turului se vor forma grupuri de câte 10-12 elevi și se  vor vizita obiective precum, proaspăta reabilitată clădire istorică a universității, Centrul de simulare, disciplinele din anul I, facilitățile sportive, parcul dendrologic, grădina botanică și multe altele de luni până vineri, la cererea profesorilor însoțitori. În acest fel, tinerii vor familiarizaţi cu oferta educaţională a Universității și vor afla ce înseamnă să fii student la Medicină Generală, Medicină Dentară și Farmacie.

Grădina Botanică a Universităţii a luat fiinţă în anul 1948, odată cu fondarea învăţământului farmaceutic târgumureşean, așadar anul acesta se sărbătoresc 68 de ani de existenţă a Grădinii Botanice şi 108 ani de existenţă a Parcului Dendrologic, încă un motiv în plus pentru a fi vizitate.

Liga Studenților din Tîrgu Mureș, în parteneriat cu Universitatea de Medicină și Farmacie din Tîrgu Mureș și Asociația Studenților Farmaciști, organizează a treia ediție a Concursului de Chimie în data de 22 aprilie 2016 (în „Săptămâna Altfel”). Concursul este destinat elevilor din clasele a X-a, a XI-a și a XII-a.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Concurs pentru o funcție importantă la Spitalul Municipal Reghin

Spitalul Municipal „Dr. Eugen Nicoară” Reghin organizează concurs pentru ocuparea funcției de „Director Medical”, în …