Horoscop 19 aprilie Horoscop
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 153 Vizualizări

Horoscop 19 aprilie

horoscop_poza_buna_buna_07800200

Berbec

Este excelenta atitudinea pe care o abordezi fata de criticii tai cei mai acerbi, astazi! Nu pleca urechea la judecati de valoare nemeritate, la predici pe care unii abia asteapta sa le tina cu superioritate. Ia-o in gluma, apeleaza la ironie, ba chiar si la o oarecare atitudine jucausa in fata acestora, pentru ca vei vedea ca nu au nici un drept sa te atace. Desi pui de multe ori la suflet vorbele dure, de data aceasta cel mai bine e sa le iei peste picior, sa raspunzi cu o poanta, sa le arati ca nu iti pasa de ce ti se spune cu autoritate pentru ca nu esti vinovat de nimic din ceea ce ti se reproseaza. Razi si treci mai departe!

Taur

Familia este locul celor mai frumoase evenimente, de aceea e o placere sa te intorci acasa dupa o zi solicitanta, pentru ca stii ca acolo cei dragi te vor rasfata cu atentie, cu gesturi de afectiune, cu sprijin neconditionat. Poti fi actor principal al unui moment impresionant, de o sensibilitate aparte, care poate stoarce si cateva lacrimi, deci te poti astepta la vesti dintre cele mai speciale care vizeaza familia ta: o viitoare casatorie, mutarea in casa noua, o declaratie de dragoste unica, nasterea unui copil sau orice alt moment cu iz de unicat care va uneste pe toti laolalta pentru a va bucura la intensitate maxima.

Gemeni

Nu e recomandabil azi sa lucrezi pe cont propriu, pentru ca ai ajuns intr-un punct in care conteaza enorm cooperarea, lucrul in echipa, comunicarea permanenta cu tovarasii tai. Fiecare are ceva de spus sau un rol de jucat in acest proiect, ca atare nu e momentul cel mai potrivit pentru a-ti recapata independenta sau pentru a face opinie separata. Pune-ti si tu in joc energiile si cunostintele pentru acest scop comun, din care in final, are toata lumea de castigat. Vei fi sustinut, ajutat, completat perfect de oameni care au interese similare, deci dati-va mana pentru acel tel pe care il viseaza toata lumea.

 

Rac

Declaratiile de dragoste pot lua azi o forma mult mai entuziasta, de parca abia acum te-ai indragosti cu adevarat. Gesturile care vin de la persoana care te atrage te motiveaza si te stimuleaza sa te implici si mai serios in relatie. Schimbul de sentimente, de vorbe dulci, de promisiuni cu tenta sentimentala este extrem de intens incat esti gata sa spui ca ti-ai gasit jumatatea potrivita. Intr-o atmosfera atat de inflacarata pot avea loc numai evenimente speciale in doi: o destainuire de suflet, primul sarut, o cerere in casatorie…

Leu

Ca sa treci peste momentul jenant la care te supune azi un rival, trebuie sa faci mari concesii, desi nu esti obisnuit cu astfel de situatii. De data aceasta esti trebuie sa renunti la propriile orgolii pentru a-i da celuilalt dreptate, dar esti convins ca sacrificiul tau e un gest intelept, pentru ca, intr-o zi, adevarul va iesi la iveala si vei redobandi ceea ce ti se cuvine. Taci si suporti nedreptatea de acum, dar cel care se face vinovat de fapte incorecte va plati si atunci vei fi din nou tu cel aplaudat de toata lumea. Azi esti dat deoparte de cineva cu mai mult tupeu care umbla cu mijloace necinstite, dar minciuna are picioare scurte!

Fecioara

Desi, de obicei, esti sigur pe tine si spui lucrurilor pe nume, azi parca nu mai ai acelasi curaj in a-ti exprima parerile, mai ales ca nu ai argumente logice la tot ceea ce declari. Daca nu esti convins ca ai dreptate, pune mana pe o carte sau cere o confirmare de la cineva cu mai multa experienta, ca mai apoi sa indraznesti sa spui ce crezi cu fermitate. Aceasta instabilitate se datoreaza unei incomplete cunoasteri a problemei care te framanta, deci e nevoie de o documentare mai aprofundata. Dupa ce vei citi mai mult, vei sti sa-ti expui punctul de vedere mai bine.

Balanta

Cineva iti cere ajutorul si esti pregatit sa i-l oferi cu generozitate, constient ca rezolvarea problemelor sale actuale depinde enorm si de sustinerea ta. Tu detii azi solutia practica la ceea ce il framanta si, daca tot stii ce e de facut, cum sa nu intervii concret in problema sa pentru a-l ajuta sa depaseasca impasul? Nu astepti nimic in schimb, un simplu multumesc ti-ar fi de ajuns, ca atare ofera tot ce stii sau tot ce sta in puterea ta pentru a-l sustine pe cel de alaturi. Intr-o zi, va face si el la fel pentru tine!

Scorpion

Astepti cu multa bucurie etapa urmatoare a unei actiuni care evolueaza intr-un ritm alert. Nu ai ajuns inca la apogeu, asa cum sperai, dar simti ca te apropii din ce in ce mai mult de momentul maxim in care vei putea spune ca visul ti s-a implinit cu adevarat. Sentimentul de implinire care se cuibareste in inima ta este ca un balsam pentru tine, deoarece incepi sa-ti recapeti pacea interioara, dupa o perioada in care nu ai avut liniste. Toate revin la normal, spre bucuria ta deplina.

Sagetator

Esti mandru de tine, de realizarile despre care vorbesti tuturor celor pe care ii intalnesti, iar aprecierile sincere pe care le primesti, te motiveaza de minune. Meriti felicitari, deci nu e doar lauda de sine! Cand vezi cat de multa lume te aplauda pentru ceea ce ai realizat, prinzi curaj sa tintesti si mai sus, cu si mai multa incredere in fortele proprii. Telul pe care ti-l propui astazi, desi pare indraznet si foarte sus, este tangibil pentru unul ca tine tocmai pentru ca tot ce ai realizat pana acum a demonstrat ca esti capabil de orice, daca iti mentii stima de sine la cote maxime.

Capricorn

Esti tinut pe loc de atitudinea pesimista a celor care iti tin companie. Daca ei vad in jur doar ce-i mai rau si nu au nimic de care sa-si agate sperantele, e normal ca, empatic si impresionabil cum esti, sa aluneci si tu pe aceeasi panta descendenta. Mai bine iesi din astfel de medii, pentru ca prezenta lor nu-ti face bine, ci iti taie tot elanul pentru ce vroiai sa faci. Ei iti spun mereu ca nu se poate, ca nu e bine, ca nu va iesi nimic, si, pentru ca esti intr-o pasa emotionala hiper-sensibila la stimuli negativi, te pot trage si pe tine alaturi de ei, plangand unul pe umarul altuia.

Varsator

Primesti un verdict destul de sever care nu-ti permite sa duci mai departe ce ai inceput. Esti nevoit sa-i pui punct aici si, pe moment, esti trist pentru ca nu e raspunsul pe care-l visai. Unde-i lege nu-i tocmeala, ca atare trebuie sa accepti acest final de drum cu oarecare smerenie, dar nu il considera o infrangere, ci o alta lectie invatata. Vei sti, altadata, sa nu mai faci greseli si sa urmezi doar caile corecte. Daca acum se inchide un capitol cu un refuz categoric, e semn ca trebuie sa schimbi imediat macazul, pornind pe calea cea buna.

Pesti

Contactul cu autoritatile are un efect stimulativ asupra ta, de parca ti-ar mari vointa de a demonstra ca ai dreptate in ciuda criticilor care vin de la acestea. Conflictele la varf pot fi aprinse, dar detii toate resursele pentru a-ti sustine punctul de vedere si chiar a repurta o victorie de rasunet in fata celor care, prin functie sau rang, cred ca au dreptul sa faca sau sa spuna orice. Nu e asa si le vei demonstra ca, de pe pozitia ta, poti avea ultimul cuvant apeland la alte argumente decat forta, aroganta sau superioritate.

Horoscop oferit de ACVARIA

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE