VIDEO: Porţi deschise liceenilor, la Universitatea „Petru Maior” Invatamant
  • alex.toth
  • 0 comentarii
  • 307 Vizualizări

VIDEO: Porţi deschise liceenilor, la Universitatea „Petru Maior”

111
Curtea interioară a Universităţii „Petru Maior” găzduieşte, între 18 şi 22 aprilie, o nouă ediţie a Zilelor Porţilor Deschise, eveniment organizat cu ocazia săptămânii „Şcoala Altfel”, dedicat elevilor de liceu care doresc să se familiarizeze cu noţiunea de student şi să vadă, cu ochi proprii, condiţiile de studiu din cadrul universităţii.

Liceenii, „puşi în mişcare”

Unul din cei mai activi voluntari implicaţi în organizarea „UPM Open Ground” este Ionuţ Daniel Moldovan, vicepreşedinte Marketing în cadrul AIESEC Târgu-Mureş, care a furnizat, în câteva cuvinte, detalii despre scopul evenimentului. „UPM Open Ground” este un eveniment organizat în colaborare cu Liga Studenţilor de către AIESEC şi cu sprijinul Universităţii „Petru Maior”. Scopul evenimentului este de a oferi participanţilor o experienţă deosebită liceenilor din Târgu-Mureş şi de a arăta cât de frumoasă poate să fie viaţa la facultate. În acelaşi timp, în perioada „Săptămânii Altfel” de multe ori liceenii merg acasă, noi vrem să îi ţinem activi prin diferite concursuri care să le testeze atât logica, cât şi energia. Să îi punem în mişcare. În prima zi, lumea nu s-a pus încă atât de bine în mişcare pentru că majoritatea au fost la şcoli. Ne aşteptăm ca în zilele care urmează să vină elevi mai mulţi pentru că mulţi profesori, surprinzător, nu ştiau de eveniment. I-am pus în mişcare şi i-am lămurit până la urmă”, a declarat, pentru cotidianul Zi de Zi, Ionuţ Daniel Moldovan.

„Color Party”, vineri

Activităţile se vor desfăşura zilnic, între orele 9.00 – 14.00, iar punctul culminant, denumit „Color Party” va avea loc vineri, 22 aprilie, în curtea universităţii. „În această săptămână vom avea în fiecare zi activităţi diferite, urmând  ca vineri să organizăm un „Color Party”, o petrecere unde lumea se va bate cu vopsea şi se vor acorda premii. Party între ghilimele, pentru că nu o să fie ceva în scop negativ, va fi un moment frumos în curtea universităţii. De asemenea, în fiecare zi va fi organizat un concurs diferit, iar cei care câştigă vineri vor fi premiaţi. În fiecare zi suntem prezenţi în curtea universităţii, de pe strada Nicolae Iorga, între orele 9 şi 14 şi în funcţie de cum se adună elevii ne organizăm activităţile”, a menţionat reprezentantul AIESEC Târgu-Mureş.

112

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE