Sâmbătă și duminică, Europenele de Cross Duathlon Sport
  • admin
  • 0 comentarii
  • 199 Vizualizări

Sâmbătă și duminică, Europenele de Cross Duathlon

P5098228După organizarea în condiții excelente a Campionatului Balcanic de Cross Duathlon din luna mai a anului trecut, Federația Europeană de Triatlon a dat câștig de cauză proiectului depus de Primăria Târgu Mureș și Asociația Sportivă Master Ski&Bike pentru găzduirea Campionatului European Transilvania Cross Duathlon. Este pentru prima dată când forul european oferă țării noastre șansa organizării unei competiții de o asemenea anvergură, cea mai puternică întrecere de anul acesta. Aceasta se va desfășura la sfârșitul acestei săptămâni, în zilele de 23 si 24 aprilie, în pădurea de pe Platoul Cornești. Acordarea organizării se datorează în mare măsură și președintelui Asociației Sportive Master Ski&Bike Târgu-Mureș, Klosz Peter, ales recent în funcția de președinte al Federației Române de Triatlon. Acesta este convins că și aceste Europene vor fi organizate impecabil, ținând cont de ajutorul acordat de Primăria Târgu Mureș și de sponsorul principal al evenimentului, SC Azomureș SA Târgu Mureș și speră totodată că atleții români vor cuceri cel puțin o medalie de aur.

Cel mai important eveniment al sportului târgumureșean din acest an este organizat cu ajutorul SportLife, principalul jucător din regiune pe acest segment, importator și unic distribuitor al unor renumite mărci de echipament sportiv.

 

Participare numeroasă, cu sportivi din peste 20 de țări

În competiția de la Târgu Mureș și-au anunțat participarea sportivi din peste 20 de țări, care vor avea de alergat și de pedalat zeci de kilometri. Pista de alergare însumează 2,75 km iar cea rezervată bicicletelor 6 km, concurenții urmând să parcurgă diferite distanțe, în funcție de categorii, după cum urmează: categoriile Elite, U23 și Amatori- 11 km de alergare și 28 pe bicicletă, Juniori și Paraatleți- 8,25 km de alergare și 14 pe bicicletă.

Ceremonia de deschidere va avea loc vineri, 22 aprilie, de la ora 18.30, la Palatul Culturii din Târgu Mureș.

Ziua de sâmbătă cuprinde concursurile din cadrul Campionatului European Transilvania Cross Duathlon- Elite, U23 și Amatori. Cel mai spectaculos va fi Crosul Europei- Dracula Midnight Run Race, programat seara, de la ora 21, și deschis tuturor amatorilor dornici de senzații tari. Duminica este rezervată întrecerilor juniorilor și paraatleților, dar include și o nouă ediție a Memorialului “Szasz Albert”, destinată amatorilor.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE