Voleibalistele junioare, start pentru turneul final CSU Medicina CSŞ
  • admin
  • 0 comentarii
  • 126 Vizualizări

Voleibalistele junioare, start pentru turneul final

voleiMiercuri 20 aprilie, în sala de sport „Pongracz Anton” din cadrul Universității de Medicină și Farmacie din Târgu-Mureș se dă startul partidelor din grupa III-a semifinală a Campionatului Național al junioarelor I. Echipa târgumureșeană a câștigat detașat grupa G, cu 10 victorii din tot atâtea partide jucate și un singur set pierdut și va avea ca adversare în lupta pentru cele două locuri care asigură calificarea la turneul final formațiile CSȘ 2 CNE CSM Baia-Mare, LPS Oradea, CNMB Râmnicu Vâlcea, CSȘ Sibiu și CSȘ Toplița. Dintre acestea, echipa din Baia Mare a fost adversară și în grupa preliminară, calificată de pe locul secund. A doua echipă târgumureșeană calificată pentru turneele semifinale, cea a Clubului Sportiv Școlar face parte din Seria a IV-a, care își va disputa jocurile la Timișoara, unde mai participă echipele CSȘ Lugoj, CSȘ Turda, CNS CSVC Cetate Deva și cele două locale, ACS Agroland și CSȘ Bega.

Programul jocurilor celor cinci etape, în care cele șase formații se întâlnesc în sistem turneu de miercuri până duminică urma să fie stabilit în cadrul ședinței tehnice de marți seara.

După ce colegele cadete și-au asigurat în urmă cu o săptămână prezența la turenul final în urma turneului disputat la Baia Mare și încheiat de către mureșence fără set pierdut, junioarele vor încerca să mai facă un pas înainte în acest final de sezon. Obiectivul este cel de a recâștiga titlul național, după ce în urmă cu un an, la turneul final de la Brașov s-a clasat pe locul III, după Dinamo Romprest București și CSȘ Blaj. Mureșencele s-au clasat pe podium, dar a fost practic un pas înapoi, după ce în urmă cu un an se aflau după turneul final de la București pe poziția a doua. Cucerirea titlului ar fi o revenire în fruntea ierarhiei după cinci ani, precedați de două ediții câștigate de mureșence și alte două în afara podiumului.

Pretențiile „medicinistelor” de a reveni în frunte sunt pe deplin justificate, dacă ținem cont de componența lotului. Nu mai puțin de șapte dintre jucătoare au îmbrâcat pe parcursul ediției tricolul primei echipe, care mai are de câștigat un singur meci în fața celor de la Dinamo pentru a încheia ediția pe locul V, care asigură o participare la competițiile internaționale. Cele șase care au prezențe și în Divizia A1 sunt: Loredana Dobriceanu, Alexandra Cauc, Elizabet Varga, Bianca Pașca, Alexandra Babaș, Carmen Arniceru și libero-ul Laura Molnar. Lotul este completat de junioarele Rodica Buterez, Lovasz Timea, Raisa Iona și probabil de câteva de la echipa de cadete. Acest lucru îl vor decide cei doi antrenori ai celor două loturi, Ciprian Dîrnescu și Bokor Istvan, fiecare antrenor principal la câte una dintre echipe.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE