BC Mureș învinge din nou în prelungiri la Craiova BC Mures
  • admin
  • 0 comentarii
  • 96 Vizualizări

BC Mureș învinge din nou în prelungiri la Craiova

bc muresA doua partidă din cadrul „sferturilor” Ligii Naționale de Baschet Masculin disputată miercuri seara în Sala Polivalentă din Craiova între formația locală SCM U și BC Mureș Târgu-Mureș s-a încheiat 96-99 (25-25, 23-26, 20-19, 15-13, 13-16), mureșenii luând o serioasă opțiune pentru calificarea în semifinale.

Jocul a început echilibrat, cu avantaj alternativ. Doljenii s-au aflat majoritatea timpului la conducere, dar nu la mai mult de 3 puncte. Actul s-a încheiat la egalitate, după ce BC Mureș a fost ultima în avantaj. Startul sfertului secund a aparținut oltenilor, care au înscris 5 puncte. BC Mureș a revenit însă, a egalat la 36, după care a trecut în avantaj. S-au desprins de această dată ei la 7 puncte la jumătatea sfertului, cu un coș de 3 a lui Martinic, dublat de Mohammed. Au urmat peste două minute fără niciun punct înscris, urmate de eforturi ale craiovenilor de revenire, anihilate de reușitele „tigrilor”. Greșelile din ultimele secunde permit însă apropierea și la pauza mare BC Mureș intră cu doar 3 puncte avans (51-48), după o repriză cu numeroase reușite de la distanță (6-9).

Din nou meci cu prelungiri

La reluare gazdele au reușit să reducă la un singur punct handicapul, dar mureșenii s-au menținut în permanență în avantaj. Șansa egalării avut-o Pantic la jumătatea sfertului, dar a ratat cele două libere la 60-61, scor stabilit de coșul de la distanță a lui Hargrove. Reușitele lui Barro duc scorul la 66-61, BC Mureș rezistă și Johnson ratează și el două libere, după care Jurevicus mărește diferența din nou la 7 puncte. În ultimul minut al sfertului, după ce Mohammed ratează și el liberele, craiovenii se apropie la 2 puncte și la ultima pauză se intră cu 68-70. Ultimul act debutează cu câte o „treiță”, mai întâi a lui Mohammed, urmat de Pilcevic. Tensiunea crește și ratările se înmulțesc. După ce BC Mureș are 6 puncte și câteva atacuri irosite, doljenii se apropie la un singur punct. BC Mureș ratează atacuri și faultează, dar cu multe decizii contestate. La intrarea în ultimul minute scorul era din nou egal, la 83, și mureșenii au mingea. Nu se mai înscrie și se joacă din nou prelungiri. Gazdele au pornit mai bine de această dată, cu 4 puncte, dar „tigrii” au revenit rapid, cu 8 puncte consecutive. Ultimul minut a fost din nou greu de descris. La 6 secunde rămase era 94-96 și Hargrove are două libere. Ratează una, iar Martinici este rapid faultat și punctează. Încă 3 secunde! Fault asupra lui Hargrove la 95-98. Liberele nu sunt suficiente și o ratează intenționat pe a doua, dar mureșenii recuperează și Jurevicus mai pune un punct pentru a doua victorie.

Al treilea meci, primul de la Târgu-Mureș se va juca luni, 25 aprilie.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE