Home / Primaria Targu Mures / Dorin Florea, în dialog cu studenţii de la UPM

Dorin Florea, în dialog cu studenţii de la UPM

primarPrimarul municipiului Târgu-Mureş, Dorin Florea, a participat luni, 18 aprilie, la deschiderea oficială a evenimentului „Primăvara Studenţească”, eveniment organizat de Cercul de drept administrativ „Tudor Drăganu” din cadrul Universităţii „Petru Maior” (UPM) Târgu-Mureş.

După alocuţiunea de deschidere, Dorin Florea a dialogat deschis cu studenţii, pe teme de administraţie publică locală, care au adresat mai multe întrebări. „În privinţa administraţiei publice locale sunt foarte multe de discutat. Vă transmit, dragi studenţi, viitori angajaţi în administraţie sau viitori jurişti, ca de la un om cu experienţă în acest domeniu, că funcţia de primar este una ce solicită o mare responsabilitate. Eu acest sentiment l-am avut încă din prima zi când am fost ales de târgumureşeni şi m-am ghidat în toate activităţile mele, după nevoile oamenilor. Un primar puternic trebuie să cunoască foarte bine ce are de făcut, să aibă o echipă puternică, un Consiliu Local care să sprijine dezvoltarea oraşului. Altfel lucrurile nu vor merge niciodată în direcţia corectă. În administraţia publică trebuie să existe oameni de meserie, care să vină cu soluţii viabile şi coerente. Există funcţii extrem de importante într-o primărie, printre care amintesc funcţia de secretar, de director economic sau de arhitect şef. Persoanele care vor să ocupe astfel de funcţii trebuie să fie oameni foarte bine pregătiţi, pentru că de ei depinde în mare măsură implementarea politicilor de dezvoltare a unui oraş. În încheiere doresc să vă mai transmit mult succes în sesiunea de examene ce va urma, sa învăţaţi mult, dar să nu uitaţi să vă şi distraţi, pentru că sunteţi tineri”, a afirmat Dorin Florea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Claudiu Maior: ”Elevii din Târgu Mureș vor avea tablete la început de an școlar”

În cadrul unei conferințe de presă susținute joi, 3 septembrie, consilierul primarului Claudiu Maior a …