Home / Social / Ora antidrog altfel

Ora antidrog altfel

Distribuie

646x404

Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog (C.P.E.C.A.) Mureș, structură teritorială a Agenţiei Naţionale Antidrog (A.N.A.), este alături de elevi în această săptămână în cadrul Programului iniţiat de către Ministerul Educaţiei Naţionale și Cercetării Științifice, intitulat „Să ştii mai multe, să fii mai bun!”, proiect care presupune derularea, în perioada 18 – 22 aprilie 2016, a unor activităţi educative extracurriculare şi extraşcolare.

Specialiştii C.P.E.C.A. Mureș răspund intereselor şi preocupărilor diverse ale copiilor şcolarizaţi, prin stimularea participării la acţiuni variate, de valorizare a talentelor şi a capacităţilor acestora în diferite domenii.

În acest sens, au desfășurat în data de 18 aprilie activități preventive cu caracter nonformal adresate elevilor din cadrul a 2 unități școlare din județul Mureș – nivel liceal, Colegiul Național “Unirea” și Liceul Tehnologic “Avram Iancu”, la care au participat un număr de 155 elevi și 10 cadre didactice.

În ziua de marți, 19 aprilie, C.P.E.C.A. Mureș în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Mureș au organizat un workshop cu tematică antidrog și un concurs adresat elevilor intitulat: “Nu fi dependent!Fii independent”, la Colegiul Național “Unirea”. În aceeași zi, activitățile au continuat la Liceul Tehnologic din localitatea Band. Joi, 21 aprilie, specialiștii C.P.E.C.A. vor fi alătueri de elevii Şcolii Gimnaziale „Tudor Vladimirescu”, iar vineri, 22 aprilie, va avea loc un curs de formare pentru voluntarii C.P.E.C.A. Mureș.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

FOTO: ”Marș pentru Viață”, la Sărmașu

Distribuie O nouă ediție a evenimentului ”Marșul pentru Viață”, organizat de Biserică Ortodoxă Sărmașu, Fundația …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.