Specialişti în nutriţie, psihologie şi sport, recomandări pentru un stil de viață sănătos Sanatate
  • teodora.mindru
  • 0 comentarii
  • 188 Vizualizări

Specialişti în nutriţie, psihologie şi sport, recomandări pentru un stil de viață sănătos

sanatate pas cu pasUrmătoarea ediție a conferinței „I love my health” va avea loc joi, 28 aprilie, de la ora 17,30, la Hotelul Grand din Târgu-Mureș. Ruxanda Radu, psiholog si terapeut Bowen, Monica Sânpălean, nutriţionist – dietetician, și Dani Pavel, personal trainer, vor prezenta aspecte interesante și utile despre sănătatea pas cu pas. Evenimentul a devenit deja cunoscut și apreciat la Târgu-Mureș de către adepții unui stil de viață sănătos.

Astfel, mureșenii sunt invitați la sfârșitul acestei luni să afle informaţii relevante de la specialişti în nutriţie, psihologie şi sport cu privire la un stil de viaţă sănătos. Şi la această ediţie, participanții vor gusta delicii culinare raw-vegane. „I love my Health este proiectul marca JCI Târgu-Mureș care își propune să prezinte o serie de noțiuni practice, exemple utile și ușor de aplicat în viața cotidiană a fiecăruia. „În demersul nostru, vom colabora cu nutriționiști, sportivi de performanță și psihologi. În cadrul fiecărui eveniment, vom invita un nutriționist care ne va învăța ce înseamnă o nutriție sănătoasă, pașii spre o nutriție echilibrată, secretele alimentaţiei, substanţe nutritive dar și menținerea nivelului dorit al greutății corporale. Vom avea un sportiv de performanță care ne va informa și ne va demonstra cum să facem corect exerciții fizice, dar și noțiuni de anatomie. Vom avea un psiholog care ne va explica cum toate provocările și problemele pornesc de la creier și ce putem face pentru a ne autocontrola impulsurile și obiceiurile proaste”, au precizat organizatorii conferinței.

Ce își propune conferința
Inițiatorii acestui unic proiect și-au propus să-i ajute pe participanți să-și stabilească obiective, să redobândească obiceiuri noi de alimentație, sport, gândire și să vadă cum le pot integra în programul zilnic. „Vei fi sfătuit în diversele probleme cu care te confrunți. Iți vei face prieteni care au aceeași motivație ca și tine, într-un cadru în care predomină prietenia, cooperarea și dorința de schimbare. Vei vedea cum toate aceste lucruri și noi obiceiuri sănătoase iți vor îmbunătăți calitatea vieții și vei dobândi un nivel crescut de energie pe tot parcursul zilei. Ne adresăm tututor persoanelor interesate să își schimbe stilul de viață într-unul sănătos, targetul nostru principal fiind angajații și antreprenorii cu un stil de viață neechilibrat și sedentar. Poate participa de asemenea orice persoană dornică de a avea un stil de viață sănătos: alimentație, hidratare, odihnă, sport, relaxare, mentalitate”, au arătat organizatorii.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

RecomandariCiteste Zi de Zi Online


 

 

 


 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE

error: Content is protected !!