Home / Invatamant / Studenţii de la Inginerie, faţă în faţă cu angajatorii

Studenţii de la Inginerie, faţă în faţă cu angajatorii

111Facultatea de Inginerie a Universităţii “Petru Maior” (UPM) Târgu-Mureş împreună cu European Students of Industrial Engineering and Management (ESTIEM) Mureş organizează vineri, 22 aprilie, de la ora 9.00, în Aula Magna şi în incinta Bibliotecii R01, evenimentul “Faţă în faţă cu angajatorii”, dedicat companiilor şi studenţilor de la Facultatea de Inginerie, în cadrul căruia viitorii absolvenţi vor avea posibilitatea de a se întâlni cu potenţiali angajatori.

Firme de top, pe lista de participare

Potrivit decanului Facultăţii de Inginerie din cadrul UPM Târgu-Mureş, conf. univ. dr. ing. Mircea Dulău, inginerii sunt tot mai căutați pe piața muncii din România în special de către marii producători de componente pentru industria auto care și-au deschis filiale în țară. “De la o ediție la alta evenimentul a devenit tot mai amplu, anul trecut fiind prezente la eveniment 16 firme care doreau să ofere stagii de practică studenților de la Facultatea de Inginerie sau să angajeze tineri absolvenți. În acest an și-au anunțat prezența până în acest moment următoarele firme: Arobs Transilvania Software, Azomureş, Bartimpex, Bosch, CIE Matricon, Continental Automotive România, Electrica SA, E-ON, G&M Internaţional Instalaţii, Hirschmann România, IRUM, Kastamonu, Mureş Hidraulici, Procam, Renania, Romcab, Romprodus, Studio Moderna România, Silferom, Sumel Electromureş, TIAB, TMF”, a precizat conf. univ. dr. ing. Mircea Dulău.

De asemenea, decanul Facultăţii de Inginerie din cadrul UPM Târgu-Mureş a arătat că în cadrul evenimentului companiile invitate îşi vor prezenta ofertele pe care le au pentru studenţi, cum ar fi: programe de internship, proiecte de diplomă, practică de vară, cursuri de formare, burse private de studiu, competiţii studenţeşti şi oportunităţi de angajare.

Evenimentul va avea loc după următorul program: de la ora 9.00 cuvântul Decanului, între orele 9.10 – 13.30 prezentare de companii în Aula Magna şi între orele 13.30 – 16.00 discuţii la standuri, în Biblioteca R01.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Cornel Sigmirean, sărbătoritul zilei

Zi specială luni, 7 iunie, pentru istoricul Cornel Sigmirean, care adaugă încă o floare, cea …