Antrenorul Zi de Zi. Beneficiile antrenamentului cu TRX Sport
  • admin
  • 0 comentarii
  • 573 Vizualizări

Antrenorul Zi de Zi. Beneficiile antrenamentului cu TRX

antrenor variantaAntrenamentele de TRX integrează ultimele cercetări în domeniu cu cele mai bune practici militare, mișcări din pregătirea sportivilor de performanță și tehnici de recuperare fizică. Clasele de Suspension Training sunt destinate dezvoltării forței, a echilibrului, a flexibilității și a rezistenței în același timp.

Hai sa vedem ce înseamnă TRX și ce antrenamente se pot face cu el!

Este un produs care se poate folosi fie în aer liber fie în apartament sau în sala de sport pentru că se poate transporta ori unde, intrând foarte ușor într-o simplă geantă. Credeți-mă, se pot face niște antrenamente foarte solicitate, care nu se pot face la fitness sau la un antrenament de Bodybulding. Antrenamentele de picioare, de abdomen sau de braț. Se pot combina între ele sau doar se poate lucra un grup pentru o zi. Important este ca tot antrenamentul să fie făcut cu un program iar mișcările să fie cât mai corecte ți solicitante! Antrenamentele acasă nu sunt așa de solicitante cum sunt la o sala de TRX!!

Pentru că la un antrenament te mai motivează la fel și colegul de lângă tine, pe care îl poți observa în timpul exercițiilor! TRX nu este doar pentru bărbați pentru că a fost inventat de către un ofițer din cadrul armatei americane! Pentru orice femeie care dorește un fesier bombat, un abdomen plat și bine definit, un braț bine tonifiat și subțire eu recomand TRX care are mișcare pentru toate grupele musculare. Adevărul este că nu se poate promite obținerea unui abdomen cu ”pătrățele” sau un fesier bombat dar cu muncă multă și febra musculară vor veni și rezultatele destul de repede! Febra musculară este la ordinea zilei la un antrenament de T RX sau TRX -RIP care este al doilea în gamă la TRX!! Sincer eu ador TRX și chiar din mașină nu îmi lipsește niciodată de când am făcut cunoștință cu el 🙂 Eu, unul, nu credeam vreodată că o să ajung să apreciez febra musculară și să mă bucur de senzația de ”durere”. Acum o fac pentru că știu că ea se va transforma în rezult și o recomand și vouă dragi iubitori de sport. Fie că practică schi, tenis, fotbal, golf, caiac-canoe sau handbal, antrenamentele de Suspension Training, sunt ideale pentru orice atlet, sau amator al sporturilor. În plus, faptul că TRX nu se folosește doar la antrenament, ci și la recuperarea fizică în urma unei accidentări, îl face să fie o necesitate pentru toți iubitorii de mișcare. Cu toți le știm că băieții din trupele speciale au un tonus muscular bun și o condiție fizică de invidiat pentru că au un antrenament specific cu TRX,TRX-RIP sau Crossfit! Eu recomand oricărui sportiv să încerce măcar odată în viață TRX, să vadă ce înseamnă acest gen de antrenamente, marea majoritate a luptătorilor MMA,Thaibox, Kickbox, Fotbal american au introdus în programul lor de forță antrenamentele de TRX,TRX Rip sau Crossfit. TRX-Rip are 3 corzi care se folosesc la antrenament, coarda tare, coarda medie,  coarda slabă, pentru fiecare nivel de pregătire al sportivilor: începători sau avansați!

PS: Să nu uităm că trebuie să avem grija de corpul nostru, că este casa noastră și în ea trăim. Dragi părinți, este momentul să duceți copiii la sala de sport, unde să cunoască munca în echipa, sacrificiile obținerii unor rezultate, răspunderea unui program organizat. Nu contează ce sport îl practică ai voștri copii, important este să dați copiii la sport!

 

Poczo Zoltán

Antrenor Cross-Fit, BDF, TRX,  Kick Box, Thai Box, K1,Wu-Shu

Club Black Diamond Fight

Sala Black Diamond Fight strada Mureșului nr. 5 Târgu-Mureș

Contact: 0741-651.479

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE