Home / Horoscop / Horoscop 21 aprilie

Horoscop 21 aprilie

Distribuie

horoscop_poza_buna_buna_07800200

Berbec: Eşti cu capul în nori toată ziua şi cu greu vei reuşi să te urneşti din pat. Dacă ai cum, pleacă mai devreme de la muncă şi fă ceva în aer liber.

 

Taur: Ai un succes garantat, azi, în orice activitate care implică o comunicare cu semenii. Poţi folosi oportunitatea pentru a cere o promovare.

 

Gemeni: Fereşte-te de oamenii care îţi promit prea multe, pentru că există riscul să nu îţi livreze, de fapt, nimic. Încearcă să nu semnezi contracte.

 

Rac: Natura ta gentilă, paşnică, politicoasă este apreciată, azi. Vei fi cătutat de grupurile din jurul tău, iar opiniile tale vor fi căutate şi preţuite.

 

Leu: Ai tendinţa să vezi doar părţile negative ale evenimentelor în care eşti implicat. Fă un efort să cauţi şi părţile bune. Vei găsi că sunt destule.

 

Fecioară: Te găseşti în situaţia în care trebuie să vorbeşti în public, azi. Nu te intimida, trebuie doar să fii tu însuţi şi te vei descurca de minune.

 

Balanţă: Este o zi în care energia ta este la nivel minim. Evită ieşirile şi culcă-te mai devreme. Îţi vei reîncărca bateriile până mâine.

 

Scorpion: Încearcă să geseşti timp pentru a ieşi în aer liber. O alergare ar fi ceea ce îţi trebuie, dar şi o plimbare e potrivită. Nu-ţi neglija sănătatea.

 

Săgetător: Îţi este imposibil să iei o decizie în ceea ce te priveşte de unul singur. Caută sfaturile unei perosoane pricepute, mai în vârstă.

 

Capricorn: Eşti impacient şi necruţător faţă de cei care înaintează idei în care tu nu crezi. Dar te-ai gândit că poate nu deţii adevărul absolut?

 

Vărsător: Abilitatea ta de a folosi cuvintele ar trebui pusă mai mult în valoare. Se pot obţine multe cu vorba dulce, iar aici eşti de neîntrecut.

 

Peşti: Nu ezita să ceri ajutorul unui coleg, dacă ţi se trasează o sarcină care te solicită prea tare. Lucrezi foarte bine în echipă, azi.

Sursa jurnalul.ro


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Horoscop 8 august

Distribuie  HOROSCOP 8 august BERBEC. Este posibil sa aveti dificultati pe plan sentimental si financiar. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.