Home / Administratie / VIDEO: Ciprian Dobre, declaraţie despre acuzaţiile DNA

VIDEO: Ciprian Dobre, declaraţie despre acuzaţiile DNA

111
Preşedintele Consiliului Judeţean Mureş, Ciprian Dobre, s-a adresat consilierilor judeţeni joi, 21 aprilie, în preambulul şedinţei ordinare de lucru a Consiliului Judeţean Mureş, cu privire la acuzaţiile de mită, spălare de bani şi folosirea influenţei ori autorităţii în scopul obţinerii pentru sine ori pentru altul bani, bunuri sau alte foloase necuvenite lansate împotriva sa, în urmă cu o zi, de procurorii DNA. „Am avut, de ieri şi până astăzi, timp de reflecţie în ceea ce priveşte acuzaţiile, suspiciunile care mi se aduc. Evident că prima tentaţie sau prima pornire a fost să renunţ încă din timpul zilei de ieri la calitatea de preşedinte al Consiliului Judeţean, la calitatea de preşedinte al partidului pe care îl conduc şi aşa mai departe, pentru că îmi vine foarte greu – atât mie, cât şi familiei mele şi prietenilor mei – să fiu acuzat după 17 ani de muncă în acest domeniu de infracţiuni atât de dure, de infracţiuni atât de grave, de infracţiuni care cel puţin până în ziua de astăzi sunt străine de mine, de activitatea mea, mai ales atunci când ţi se impută faptul că ai tranzacţionat atribuţiile tale constituţionale în urmă cu nouă ani de zile”, a afirmat Ciprian Dobre.

De asemenea, preşedintele Consiliului Judeţean Mureş, care deţine şi funcţia de co-preşedinte al PNL Mureş, a afirmat că are încredere în continuare în Constituţie şi în Lege. „Cu această anatemă groaznică asupra mea mai avem o lună, o lună şi jumătate, să terminăm împreună ceea ce am început. Dacă ar fi fost vreo suspiciune în legătură cu activitatea din cadrul Consiliului Judeţean, cu siguranţă nu mai aveam tăria, puterea, forţa de a mă prezenta în faţa dumneavoastră. Evident, urmează să vedem ce se întâmplă, să vină cu alte chestiuni care să concureze la vinovăţia mea. Nu voi cădea în capcana multora dintre cei care au fost acuzaţi, să spun că îmi voi dovedi nevinovăţia. Nu, n-am să-mi dovedesc niciodată nevinovăţia în faţa nimănui. Cred în continuare în Constituţie, cred în continuare în Lege, exact ca şi ieri, ca şi acum nouă ani, exact ca şi acum 20 de ani când juram, de acea dată, ca avocat”, a subliniat Ciprian Dobre.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Panouri de informare pentru prevenirea accidentelor montane

Reprezentanții serviciului Salvamont Salvaspeo Mureș au informat prin intermediul unei postări pe pagina de Facebook, …