Home / Invatamant / VIDEO: Mesajul Mihaelei Cojocnean pentru olimpicii matematicieni

VIDEO: Mesajul Mihaelei Cojocnean pentru olimpicii matematicieni

CASETA 1 cojocnean
Mihaela Cojocnean, inspector şcolar de Matematică în cadrul Inspectoratului Şcolar Judeţean Mureş, s-a adresat participanţilor la cea de-a 67-a ediţie a Olimpiadei Naţionale de Matematică, eveniment care se desfăşoară, între 19-23 aprilie, în municipiul Târgu-Mureş şi staţiunea Sovata.

Alocuţiunea a fost rostită marţi, 19 aprilie, în Sala Mare a Teatrului Naţional din Târgu-Mureş, cu ocazia festivităţii de deschidere a Olimpiadei Naţionale de Matematică 2016, în prezenţa unui numeros public, alcătuit din elevi, profesori şi reprezentanţi ai autorităţilor locale şi judeţene. „Ne bucurăm şi suntem onoraţi de oportunitatea pe care o are judeţul Mureş, de a organiza Olimpiada Naţională de Matematică. Fiţi bineveniţi la Târgu-Mureş, în această cetate a Ardealului, în această cetate a cunoaşterii, voi, cei care ne dovediţi încă o dată că rigoarea, imaginaţia, logica, intuiţia şi supleţea gândirii matematice pot învinge. Cu toţii sunteţi câştigători, pentru că aţi avut curajul să vă angajaţi în competiţie, pentru că v-aţi străduit, pentru că puteţi deveni şi mai buni. Succes deplin tuturor!”, a spus Mihaela Cojocnean.

Citeste si:  Plata burselor pe semestrul II pune în alertă școlile și autoritățile din Târgu Mureș. Când își vor primi elevii banii?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Un scurt preview… UMFST-Festivitatea de absolvire a Promoției 2022

S-a mai încheiat un capitol, s-a mai încheiat un drum, s-a mai încheiat o festivitate… …