Home / Invatamant / VIDEO: Mesajul Mihaelei Cojocnean pentru olimpicii matematicieni

Notice: Trying to get property of non-object in /home/zideziro/public_html/wp-content/themes/sahifa v5.5.3/framework/parts/post-head.php on line 69

VIDEO: Mesajul Mihaelei Cojocnean pentru olimpicii matematicieni

CASETA 1 cojocnean
Mihaela Cojocnean, inspector şcolar de Matematică în cadrul Inspectoratului Şcolar Judeţean Mureş, s-a adresat participanţilor la cea de-a 67-a ediţie a Olimpiadei Naţionale de Matematică, eveniment care se desfăşoară, între 19-23 aprilie, în municipiul Târgu-Mureş şi staţiunea Sovata.

Alocuţiunea a fost rostită marţi, 19 aprilie, în Sala Mare a Teatrului Naţional din Târgu-Mureş, cu ocazia festivităţii de deschidere a Olimpiadei Naţionale de Matematică 2016, în prezenţa unui numeros public, alcătuit din elevi, profesori şi reprezentanţi ai autorităţilor locale şi judeţene. „Ne bucurăm şi suntem onoraţi de oportunitatea pe care o are judeţul Mureş, de a organiza Olimpiada Naţională de Matematică. Fiţi bineveniţi la Târgu-Mureş, în această cetate a Ardealului, în această cetate a cunoaşterii, voi, cei care ne dovediţi încă o dată că rigoarea, imaginaţia, logica, intuiţia şi supleţea gândirii matematice pot învinge. Cu toţii sunteţi câştigători, pentru că aţi avut curajul să vă angajaţi în competiţie, pentru că v-aţi străduit, pentru că puteţi deveni şi mai buni. Succes deplin tuturor!”, a spus Mihaela Cojocnean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Luduș: Propuneri pentru Consilii de Administrație

Pentru aplicarea prevederilor Legii Educației Naționale nr. 1/2011, cu modificările și completările, articolul 96 alineatul …