Amatoarele de la Active 7 se mențin pe primul loc și în play-off Sport
  • admin
  • 0 comentarii
  • 203 Vizualizări

Amatoarele de la Active 7 se mențin pe primul loc și în play-off

active 7După ce a încheiat pe primul loc în campionatul regulat, echipa târgumureșeană de handbal amatori Active 7 care participă în campionatul harghitean de handbal fete se menține pe prima poziție și după primele două etape din play-off. Mureșencele au învins în primele partide organizate la sfârșitul săptămânii la Miercurea Ciuc și s-au instalat pe prima poziție într-un clasament care a pornit de la 0. Active 7 a câștigat cele două meciuri cu gazdele din Miercurea Ciuc, 35-15 cu NKSZ și 32-18 cu VSK și totalizează 6 puncte. Locul al doilea este ocupat de formația din Zetea, cu 3 puncte, la fel ca și echipa VSK, dar golaveraj superior.

Echipa Active 7 a folosit în cele două partide din debutul turneului play-off cu următorul lot: Zsók Gyöngyvér-portar; Moldovan Anna Mária, Biró (Peres) Zita, Orbán Mária, Anamaria Cerghizan, Andreea Iuga, Loredana Conțiu, Kozma Emőke, Dan Melinda, Rau Renáta, Veronica Ormenișan, Vasilescu Erzsébet, Teodora Bucur și Larisa Matei-jucătoare de câmp.

 

Gazdele celui de-al doilea turneu

Următorul turneu de două etape se va disputa la Târgu-Mureș, duminică, 24 aprilie, după care, în cazul unei duble victorii a mureșencelor, se poate decide campioana. Este o ocazie importantă pentru nou înființata echipă mureșeană, care ar constitui și o premieră ca echipa acceptată din alt județ să devină campioană.

Meciurile se vor disputa în sala de sport a Liceului cu Program Sportiv „Szász Adalbert”, formația mureșeană urmând să dispute cele două partide ale turneului de la ora 10 și de la ora 16.30. Etapa următoare se va disputa în 22 mai, la Zetea.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE