Home / Administratie / Week-end încărcat pentru jandarmi

Week-end încărcat pentru jandarmi

Distribuie

111La acest sfârșit de săptămână, aproximativ 150 jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi-Mobilă „Regele Ferdinand I” Târgu-Mureş vor acţiona, atât în mod independent dar şi în sistem integrat cu Poliţia, pentru menţinerea și asigurarea climatului de ordine şi siguranţă publică atât în Târgu Mureș cât şi în judeţ.

Potrivit cpt. Ciprian Căluşer, purtător de cuvânt al Grupării de Jandarmi-Mobilă „Regele Ferdinand I” Târgu-Mureş, activităţile care vor fi asigurate de jandarmi sunt următoarele:

– În perioada 21-24 aprilie, între orele 9.00 – 19.00, măsuri specifice de ordine şi siguranţă publică în localitatea Târgu Mureş, Piaţa Trandafirilor, la evenimentul “Târgul florilor de primăvară”, organizat de primăria municipală;

– În data de 22 aprilie, asigurarea măsurilor de ordine și siguranță publică, începând cu ora 17.00, în localitatea Târgu-Mureş, Cimitirul Eroilor din municipiul Târgu-Mureș, Protopopiatul Greco-catolic Târgu-Mureş organizează o slujbă religioasă (rugăciune cu ocazia Postului Mare) – “Calea Crucii”, la care vor participa aproximativ 300 persoane.

– În data de 22 aprilie 2016 şi 23 aprilie 2016 (în cazul unei înfrângeri în data de 22 aprilie 2016) începând cu ora 19.00, asigurarea măsurilor de ordine și siguranță publică la sala de sport Anton Pongracz (UMF) din Târgu-Mureș unde va avea loc meciul de volei feminin din cadrul Diviziei A – Play Off, dintre echipele CSU Târgu-Mureș şi Dinamo Bucureşti.

– În perioada 22-24 aprilie, măsuri specifice de ordine şi siguranţă publică la „Zilele Sângeorzene” din localitate;

– În data de 23 aprilie, între orele 16.00 – 24.00,  măsuri specifice de ordine şi siguranţă publică la  Căminul Cultural din localitatea Pădureni, unde se va desfășura manifestarea cultural-artistică  “Festivalul Folcloric Gyongykoszoru”, organizată de Parohia Reformată Pădureni, unde se preconizează un număr de 500 de participanţi.

– În data de 23/24 aprilie, între orele 19.00 – 3.00,  asigurarea măsurilor de ordine și siguranță publică pe raza comunei Ogra, jud. Mureş, unde se va desfășura manifestarea cultural artistică “Balul Rromilor” cu ocazia Zilei Internaţionale a Rommilor, unde se preconizează a participa aproximativ 150 persoane atât din localitate cât şi din localităţile vecine.

– În perioada 23-24 aprilie, în municipiul Târgu-Mureș, măsuri specifice de ordine şi siguranţă publică Liga Studenţilor Târgu-Mureş organizează a II-a ediţie a “University Motion Festival”.

– În perioada 23-24 aprilie, asigurarea măsurilor de ordine și siguranță publică în zona Platoului Corneşti din municipiul Târgu-Mureş, la Campionatul European de Cross Duathlon Târgu-Mureş, organizat de CS Master Schi & Bike. Concursul, la care participă 250 de sportivi din 22 ţări, se va desfăşura pe potecile din pădurea din jurul Platoului Corneşti fără utilizarea drumurilor publice.

– În data de 23 aprilie, între orele 16.00 – 18.00, în municipiul Târgu-Mureş, parcare Promenada Mall, Liga Studenţilor Universităţii de Medicină şi Farmacie Târgu-Mureş organizează simularea unui accident rutier la care participă un echipaj de intervenţie atât la exercițiul de simulare, cât şi la asigurarea măsurilor de ordine pe perioada demonstraţiilor.

„În cazul în care sunt victime sau martori, ale unor fapte antisociale, participanţii se pot adresa dispozitivelor de ordine publică sau pot solicita sprijin la numărul unic de urgenţă 112”, a precizat cpt. Ciprian Căluşer.

 

 


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

VIDEO. Propunere PNL. Pasaj subteran în zona Cocoșul de Aur

Distribuie Consilierul local al Municipiului Târgu Mureș, Horea Șarlea, a prezentat, în cadrul unei conferințe …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.