Home / Vip/Monden / Creaţiile Luminiţei Balazs, pe piaţa Emiratelor Arabe Unite

Creaţiile Luminiţei Balazs, pe piaţa Emiratelor Arabe Unite

Distribuie

111Creatoarea de modă Luminiţa Balazs a fost invitată la o prezentare de modă în Dubai intitulată „My Fashion Fest Dubai”, alături de alţi patru designeri români şi Tina Olari, designer oficial Miss World 2015. Prezentarea a avut loc duminică, 17 aprilie, iar în urma acesteia designerul din Târgu-Mureş îşi regăseşte creaţiile în mai multe magazine din marile mall-uri din Emiratele Arabe Unite.

Reporter: În ce a constat evenimentul din Dubai?

Luminiţa Balazs: Am fost invitată la unul dintre cele mai de renume evenimente, „My Fashion Fest Dubai”, director Ana Maria Mandai, iar echipa a fost alcătuită din Eliza Damian şi Sobin Daniel. Evenimentul a fost creat de Attitude Famm România cu colaborarea şi sprijinul local al Agenţiei Dropixel Interactive EAU. Au fost prezente branduri internaţionale de modă, potenţialii clienţi din Emiratele Arabe Unite, VIP-uri, precum şi 14 puncte media.

112

Rep.: Care a fost tema prezentării şi ce nume s-au aflat pe lista invitaţilor?

L.B.: Sunt onorată pentru invitaţie şi foarte încântată că am avut ocazia să-mi prezint colecţia „Love Is You” alături de mari nume din lumea modei, cum ar fi Tina Olari din Barcelona, designer oficial Miss World 2015, precum şi colegi din ţară: Anca Manea – designer din Oradea, Wanda’s Dreamm – designer în Bucureşti şi Bianca Rusu – designer în Bucureşti. Am legat o prietenie frumoasă cu aceste doamne superbe, suflete frumoase care m-au încântat cu creaţiile lor lucrate cu multă dăruire, pasiune şi iubire. Au fost invitaţi de seamă, doamna consul Nicoleta Teodorovici, ambasadorul României în Emiratele Arabe Unite, domnul Adrian Macelaru, reprezentanţii marilor malluri din Emiratele Arabe Unite.

Rep.: Ce ecou a avut prezentarea în presă şi în rândul participanţilor?

L.B.: Am apărut în cele mai importante publicaţii, presa a scris tot timpul despre eveniment, despre noi, au fost foarte încântaţi de creaţiile prezentate. Creaţiile mele au fost foarte apreciate, ofertele pentru colaborări au început să apară, am încheiat contracte, rochiile mele fiind deja prezente în magazinele din mall-urile din Dubai. Mulţumesc organizatorilor pentru această călătorie minunată şi tuturor celor care au contribuit la lansarea mea pe piaţa Emiratelor Arabe Unite.

 


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Care sunt motivele includerii unei cabine foto in peisajul evenimentului tau

Distribuie Organizezi un eveniment (nunta, botez, banchet, conferinta, eveniment business, etc.) si te intrebi care …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.