Home / CSU Medicina CSŞ / CSU Medicina încheie sezonul cu Dinamo, victorie categorică

CSU Medicina încheie sezonul cu Dinamo, victorie categorică

Distribuie

csuDupă ce a câștigat ambele întâlniri pentru locurile 5-6 a Diviziei A1 la folei feminin disputate în urmă cu o săptămână la București cu Dinamo, CSU Medicina CSȘ Târgu-Mureș a încheiat sezonul cu o victorie concludentă în prima partidă disputată pe teren propriu. Mureșencele au învins cu 3-0 (25-20, 25-18, 25-19) și nu a mai fost nevoie de al patrulea sau al cincilea joc pentru desemnarea ultimei reprezentante a României în competițiile internaționale. Cu întreg lotul valid, echipa antrenorilor Atanas Petrov și Ciprian Dîrnescu au abordat cu maximă seriozitate jocul și l-au dominat de la un cap la altul. După un prim set câștigat la 20, bucureștencele au încercat o revenire la începutul celui secund, dar gazdele nu au dat nicio șansă adversarei să-i creeze emoții. După 16-10 la al doilea time-out tehnic au menținut ritmul până la final și s-au impus la 18. Un moment deja obișnuit din partea tehnicianului roș-albastrelor s-a petrecut la 21-18, când în urma protestelor vehemente echipa sa a mai pierdut un punct și nu mai reușit niciunul până la final.

Încrâncenare până la final
Setul trei a debutat mai echlibrat. Mureșencele au reușit desprinderea la 8-5 la primul timp tehnic, dar oaspetele s-au agățat de ultima șansă și au trecut la conducere cu 9-8. Time-outul cerut de tehnicienii mureșencelor s-a dovedit cu folos și acestea au întors rapid rezultatul la 11-9, după care s-au desprins la 16-12 la al doilea timp de odihnă. S-a luptat cu dârzenie pentru fiecare punct, dar „medicinistele” au fost mai motivate și s-au distanțat la 21-15. La prima minge de set, consemnată la 24-17 partida era jucată, iar Roxana Iancu a închis meciul la a treia, cu un atac „îngropat”. CSU Medicina încheie campionatul pe locul 5, după un sezon în care au învins Dinamo de cinci ori, în tot atâtea întâlniri, după ce în urmă cu un an cedau în fața acesteia, în disputa pentru aceleași locuri.
CSU Medicina a evoluat în formula: Olivera Medic, Roxana Iancu, Ivana Zburova, Sofia Medic, Ljubica Kecman, Nikoleta Perovic, Andreea Ispas-libero, Andreea Petra, Samar Franchin, Alexandra Babaș, Laura Molnar-libero.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

CSU Târgu Mureș: Rezultate bune la ciclism

Distribuie În ziua a treia a competiției de ciclism Serbia Epic Series, sportivul Patrick Pescaru …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.