Home / Recomandări zi de zi / Reghinean în vârstă de 18 ani, acuzat de patru tâlhării

Reghinean în vârstă de 18 ani, acuzat de patru tâlhării

Distribuie

111Poliţişti de la Reghin, în urma activităţilor desfăşurate, au reuşit documentarea activităţii infracţionale a unui tânăr în vârstă de 18 ani, în cadrul a patru dosare penale, pentru săvârşirea infracţiunilor de tâlhărie.

Potrivit inspectorului Andrea Pop, purtător de cuvânt al IPJ Mureş, în cursul lunii ianuarie 2016, persoana în cauză ar fi smuls poşeta unei femei iar unui bărbat iar fi sustras telefonul mobil prin întrebuinţarea de violenţe. De asemenea, la data de 8 martie, în timp ce se afla în cartierul Mihai Viteazul, prin întrebuinţarea de violenţe şi ameninţarea cu un cuţit, suspectul i-a sustras persoanei vătămate un telefon mobil în valoare de aproximativ 1.200 lei.

Nu în ultimul rând, la data de 9 aprilie, pe strada Liliacului, persoana bănuită ar fi urmărit persoana vătămată, în vârstă de 76 de ani şi i-a smuls geanta, după care a aruncat-o pe stradă. „Faţă de persoana în cauză s-a dispus măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 ore, urmând ca azi, să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul comiterii infracţiunilor de tâlhărie şi tâlhărie calificată”, a precizat inspector Andreea Pop.

 

De asemenea, verificati

Accident mortal în Valea Pădurii. Un bărbat și-a pierdut viața, după ce a fost lovit de o mașină

Distribuie În dimineața zilei de luni, 15 aprilie, în jurul orei 07:55, au fost anunțați …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.