Home / Horoscop / Horoscop 25 aprilie

Horoscop 25 aprilie

Distribuie

horoscop_poza_buna_buna_07800200

Berbec

Numai prudenta te poate scoate cu bine din situatia periculoasa in care te-ai bagat. Chiar daca ai riscat mult implicandu-te in aceasta situatie, ea are rezolvare doar daca apelezi la trasaturi precum rabdare, cumpatare si chiar pasivitate. Cu cat esti mai agitat si mai nervos, cu atat poti complica si mai mult lucrurile, ca atare nu uita de solutia-cheie a acestei probleme neplacute: stai pe loc, analizeaza pe indelete, chibzuieste fara graba, si abia dupa aceea spune ce ai decis!

Taur

Apare sansa unei noi relatii sau iei decizii in cuplul deja format, pentru acum ca se traseaza urmatorii pasi intr-un plan important pentru viitor. Esti pus pe fapte mari, dai nastere unor idei marete si unor planuri deosebite in care e implicat si partenerul. Esti in fata unui nou inceput si pe umerii tai cad cele mai grele decizii, dar esti persoana potrivita s-o faci! Relatia de cuplu capata o tenta rationala, deci s-ar putea spune ca iubesti mai mult cu capul decat cu inima, ceea ce constituie un avantaj pentru cei indragostiti pana peste urechi, pentru ca asa poti pastra contactul cu realitatea si poti gandi limpede.

Gemeni

Vestea care soseste azi iti cam strica tie planurile si iti taie elanul cu care ai inceput o activitate potrivita acestei zile. Probabil primesti un refuz si cum tot ce ti-ai planificat pentru azi depindea exact de acel lucru, esti tentat sa tratezi totul ca pe un esec lamentabil. Aduna-ti fortele si concentreaza-te imediat asupra altei directii, pentru ca trebuie sa ai tu un plan de rezerva! Daca prima varianta nu a iesit, cauta imediat altceva mai bun de facut sau sustinere in alta parte decat de acolo de unde o asteptai initial.

Rac

Daca te detasezi un pic de situatia in care te simti blocat, vei reusi sa vezi lucrurile de sus, ca intr-o imagine de ansamblu foarte clara. Imagineaza-ti ca esti un vultur care se inalta deasupra tuturor si, de acolo de sus, vede exact cum stau lucrurile: de unde vin, incotro pot merge, practic se deschide o paleta larga de posibilitati pe care, de la nivelul solului, n-o poti vedea. Ca atare ofera-ti aceasta sansa de a te ridica deasupra hopurilor actuale pentru a descoperi ca dincolo de piedica ce te tine acum captiv, e o lume larga ce merita explorata. Nu te crampona in banalul hop, ci fii sigur ca dincolo de el e lumea ta!

Leu

Se stie ca esti un om extrem de creativ, original si inventiv, deci de ce nu te folosesti de aceste atuuri? Ai la dispozitia ta instrumente de-a dreptul magice de a rezolva lucrurile foarte usor, dar trebuie sa-ti iei inima in dinti ca sa te opui curentului impus de altii. Nu conteaza ca unii te vor considera ciudat sau nu-ti vor intelege metodele total diferite de ale lor, ci aici e important sa-ti atingi scopurile prin fortele proprii. Uneori, e mult mai bine sa te abati de la reguli, legi sau calea deja trasata de altii. Succesul e ca la cules de ciuperci: ciupercile bune nu sunt cele care cresc langa carare, ci in adancul padurii! Nu incerca doar caile batatorite de altii inainte, ci ofera-ti libertatea de a te juca un pic.

Fecioara

Felul in care ti se adreseaza unii este nedrept, pentru ca te critica, te judeca, te ataca agresivi cu vorbe dure, pe care e si normal sa le pui la inima si sa suferi. Gandeste-te ca relatia cu acesti oameni sunt sacrificiul pe care trebuie sa-l faci pentru a-ti atinge marile scopuri, deoarece drumul catre succes nu e intotdeauna presarat de petale de trandafiri ci si de dispute, controverse, dusmanii si hopuri. Ei sunt proba ta majora de incercare, dar de care poti trece cu brio!

Balanta

Esti norocosul principal al zilei, deoarece treci printr-un moment deosebit ce te face fericit. Este ca implinirea unui mare vis printr-un concurs de imprejurari favorabil tie caci norocul iti apare in cale de unde nici nu te astepti, rezolvand cu brio o situatie importanta. Esti propulsat direct la tinta de o bafta de moment de care vei sti sa profiti fara sa stai pe ganduri, deoarece esti atent la tot ce ti se ofera. O informatie sau o persoana apar in momentul potrivit in locul potrivit iar tu esti acolo sa le valorifici!

Scorpion

O discutie fata in fata, ca de la egal la egal, va rezolva cu brio o problema majora de comunicare. La originea acestor animozitati se afla interpretarea gresita a unui cuvant sau a unei atitudini, de aceea e nevoie de o explicatie in care fiecare sa aiba dreptul sau la cuvant ca sa-si expuna punctul de vedere. Vei fi foarte multumit cand vei vedea ca ambele parti au ajuns la un consens si se clarifica situatia, ceea ce va restabili buna intelegere si atmosfera amicala de dinainte.

Joci un rol important in sarcinile zilei, pe de o parte pentru ca iti asumi ceea ce-ti revine cu simt de raspundere si vointa, si, pe de alta parte, pentru ca reusesti sa ii mobilizezi si pe ceilalti la treaba astfel incat sa ajungeti impreuna la un rezultat demn de lauda. Dai randament in activitati in care trebuie sa-i impingi de la spate pe altii, pentru ca ai un talent special de a le arata, prin exemplu personal, celor care nu prea au chef de treaba ca ceea ce visati, impreuna, are sorti de izbanda daca va uniti cu totii fortele.

Capricorn

Te gandesti la o calatorie pe care o vezi ca pe o eliberare de stres si de probleme. Daca e cam devreme sa te gandesti deja la concediu, in caz ca nu iti permiti asa ceva chiar acum, profiti de o zi libera pentru a calatori macar virtual, pentru a visa cu ochii deschisi sau a umbla prin amintirile altor calatorii trecute. Iti incarci excelent bateriile cu ajutorul acestor vise frumoase, cel putin la nivel teoretic. Esti convins ca va veni si ziua in care vei putea pleca realmente la drum ca sa ajungi acolo.

Varsator

Este momentul in care decizi o schimbare de proportii in viata ta, numai ca acum e doar startul. Rezultatele se vor arata mult mai tarziu, dar este foarte important momentul deciziei. Practic, asa cum iti asterni acum, asa vei dormi, tocmai de aceea nu trebuie sa iei decizia la voia intamplarii, ci sa-ti iei toate masurile necesare pentru a ajunge la roade de care sa fii mandru. Lucrurile bune se cladesc mai lent, si asa simti si astazi, cand vezi ce greu se ajunge la scopul propus, dar esti convins ca esti pe calea cea buna.

Pești

Azi ai putea gasi multa intelegere in lucruri sfinte, ca atare deschide un drum mai larg spre spiritualitate. Daca simti nevoia sa mergi din nou la biserica sau doar sa te rogi acasa in intimitate, efectul este acelasi si simti cum sufletul tau se elibereaza de intrebari si dileme. Discutia foarte serioasa pe care o ai cu ceilalti va avea si asupra lor efect eliberator, pentru ca stii sa asculti si, mai ales, stii sa dai povete intelepte, desprinse din experienta ta de viata. Esti un interlocutor de nadejde de la care oricine are ceva de invatat.

Horoscop oferit de Acvaria.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Horoscop 8 august

Distribuie  HOROSCOP 8 august BERBEC. Este posibil sa aveti dificultati pe plan sentimental si financiar. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.