Încă un pas până la semifinale pentru City’us Sport
  • admin
  • 0 comentarii
  • 122 Vizualizări

Încă un pas până la semifinale pentru City’us

futsalCampioana en-titre la fusal, City’us Târgu-Mureș a câștigat prima partidă disputată la Călărași în cadrul primei faze din play-of, cea a „sferturilor”, 9-2 cu Dunărea din localitate. Mureșenii s-au desprins în repriza secundă, după ce la pauză conduceau la limită, scor 3-2. Pe un teren unde se câștigă greu și unde formația mureșeană a obținut doar o remiză în tur, de această dată, campionii s-au impus de o manieră categorică. După o primă repriză mai puțin reușită, cu toate că
la un moment dat au condus cu 3-0, prin golurile reușite de Dumitru Mimi Stoica în minutul 7, Bogdan Covaci și Mario Duque (ambii în minutul 16), R. Radu (min. 18 și 19) a redus diferența pentru gazde.
În partea secundă diferența de valoare dintre cele două echipe și-a spus cuvântul și mureșenii au mai punctat de 6 ori fără să primească gol. Performerul echipei târgumureșene a fost Paulinho, autor a 3 goluri, dar victoria a fost obținută în urma jocului colectiv, cu portarul Carlao providențial între buturi, cu intervenții excelente, în special în prima repriză la 0-0 și 1-0. Golurile din repriza secundă au fost înscrise de Szöcs (24), Paulinho (25, 32, 40), C. Ribeiro (28) și
Răducu (30).
În al doilea meci al „sferturilor” s-a consemnat și prima surpriză: liderul finalului sezonului regulat, Informatica Timișoara a fost învinsă în deplasare, 3-4 la CSMS Iași.

 

Concentrare și pentru jocul doi

Partidele se dispută după sistemul două victorii din trei întâlniri, cu primul joc pe terenul celei mai slab clasate la finalul sezonului regulat, iar următoarele două, unde va fi cazul, pe terenul primelor patru.

Partida a doua cu Dunărea Călărași se va disputa joi, 28 aprilie, ora 18.00, în Sala Sporturilor din Târgu-Mureș. În cazul unei noi victorii, târgumureșenii se vor califica în semifinale, unde ar urma să întâlnească învingătoarea disputei dintre Autobergamo Deva și KSE Târgu-Secuiesc.

„Prima repriză nu a fost una foarte bună pentru noi, dar după pauză ne-am făcut jocul cu care ne-am obișnuit suporterii în acest an. Toți cei care au intrat pe teren au avut o evoluție foarte bună și o mare dorință de victorie. Am câștigat un meci, dar trebuie să fim concentrați pentru a încheia disputa în două jocuri. Meciul doi va fi și mai greu, pentru că adversarii nu mai au nimic de pierdut și vor lupta pentru victorie și pentru a duce disputa în decisiv. Ne vom pregăti însă intens și suntem hotărâți să ne calificăm cu 2-0”, a spus secundul-jucător al mureșenilor, Cosmin Gherman.
La Călărași echipa de start a fost: Carlao – C.Ribeiro, M.Duque, Paulinho, P.Ferreira, iar pe parcurs au mai jucat Moldovan, Kercso, Ruxandari, M.Stoica, Gherman, Covaci, Răducu, Szöcs.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE