Soós Zoltán, intrat oficial în cursa pentru Primăria Târgu Mureș Politic
  • admin
  • 8 comentarii
  • 538 Vizualizări

Soós Zoltán, intrat oficial în cursa pentru Primăria Târgu Mureș

DSC_5922Soós Zoltán, candidatul independent la Primăria Târgu-Mureș, și-a depus luni, 25 aprilie candidatura pentru funcția de primar la Biroul Electoral de Circumscripție Târgu Mureș. Acesta a mulțumit susținătorilor, respectiv a celor 6.000 de semnături de susținere a candidaturii sale la Primăria Târgu Mureș. ”Aș dori în primul rând să mulțumesc tuturor celor care m-au sprijinit cu semnături. Intenția mea este să nu-i dezamăgesc pe toți cei care doresc schimbarea în acest oraș, care doresc să se schimbe lucrurile într-o direcție pozitivă. De asemenea,  aș dori să mulțumesc partidelor, cetățenilor, asociațiilor care m-au sprijinit pentru această candidatură. La fel, mulțumesc colegilor care au stat alături de mine în aceste luni de pregătire a candidaturii mele prin care dorim să aducem schimbarea în Târgu Mureș. În ce privește semnăturile de susținere, au fost predate 6.000 de semnături, și urmează să predăm la Judecătorie dosarul preluat de la președintele Biroului Electoral de Circumscripție Târgu Mureș”, a precizat Soós Zoltán. Cu prilejul depunerii candidaturii, Soós Zoltán a anunțat și deschiderea biroului său de campanie, situat în Casa Kopeczi Teleki (strada Revoluției, colț cu strada Călărașilor) , care va fi inaugurat miercuri, 27 aprilie.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

  • Mare atentie de 1 mai pe Cantina PRIMARIEI din WICHEND,unde prostii pentru un castron cu bors de l-a vreo mortaciune data de unii patroni se vand la voturi.

  • Tinerii romani indiferent de nationalitate ar trebui s-a stie ca FLOREA a cam al 3-lea in staful de partid al lui BASESCU cand Stimabililor intreaga ROMANIE a facut la comanda politica CURBE DE SACRIFICIU,pensii taiate,doar c-a sa aiba de unde sa-si indestuleze ale lui FLOREA buzunarul cu milioane si sute de milioane de euro de pe proprietati din aceasta ROMANIE.Cand odata intr-o iarna,a aflat si FLOREA cum unii pensionari au fost deposedati de pensioarele lor dragi-el o bagat vina pe Europa si altele.UDMR-istule SOS ZOLTAN,te rog scapa-ne de acest pacalici minciunos.Si de al lui CONSILIER??Vezi c-a asta in timpul votarii prin UNIRII,si in ziua respectiva o frige printre ROMII zonali.

  • Ca o reflexie dupa ultima declaratie a pensionarului FLOREA,in asteptarea voturilor de la studentii orasului??Ca si JOHANIS de la interlopii platiti s-a duca pulimea din diaspora la voturi??Stimabililor,observati ce gandire au fostii astia PDL-isti??Se bazeaza s-a ramana in viata pe votul STUDENTILOR??din ORAS??Nene ORAS,vrei c-a soarta ta s-a fie data de Studentii ad hoc al orasului??

  • Tinere,in VALEA RECE,sa-ti pui inca de pe acum oameni de incredere,observatori credibili,sa-i spargi lui FLOREA sistemul de votare PRO.Si pe DEalului cam la fel.Deasemenea la fel si prin UNIRII.in anumite zone.Vrei s-a fii Primar TINERE,eu te sustin,dar echipa ta s-a lupte ,altfel nu vei INVINGE.Vezi ca si in ECHIPA ta sigur ai TRADATORI??

  • Sper tinere ca echipa dumitale s-a fie si cu ochii in timpul acestei CAMPANII si pe Cantina Prinariei/WIKEND ,acolo permanent in startul alegerilor se dau pomeni cu nemiluita in scop electoral.Stimate tanar,la batalie,balaurul are 7 capete,e greu de invins,dar batalia finala o s-a o vezi in urne.Sigur daca te rogi la DUMNEZEU o s-a INVINGI.

  • Stimate tinere,echipa dumitale de campanie s-a fie ff atenta spre Valea Rece??Acolo FLOREA are marja de castig a votantilor.Vezi ca multi maghiari de-ai tai sunt tradatori-eu sper s-a ne fii primarul nostru in urmatorii 4 ani.In a-2a zi la Primarie s-al demiti pe saecuristul din fruntea POLITIEI ORASULUI.De aia te si votez stimabile,eu si vreo 500 de romani.

  • Eu in acest tanar domnilor,vad un bun primar al orasului nostru.Gata,stimabililor nu va-ti saturat de bolduriada asta de pe trotuarele MURESULUI?Copii nostri nu mai au pe unde merge cu rolele,doamnele si-au rupt tocurile pantifilor noi in aceste BORDURI-ale lui FLOREA??
    Voi stiti stimabililor oraseni de faptul ca BORDURIADA asta este facuta cu bani imprumut de la BANCI??
    Eu am ramas cu tocul pantofului in gaura unei borduri,ca descult apoi mi-am RECUPERAT PANTOFUL.Deja i-am pus in tomberon c-a mi s-a rupt staiful.
    Tinere SOOS ZOLTANE,TE ROG FA fericit acest oras s=a scapam de COMUNISTUL-pensionar FLOREA.??
    Politicienii astia sunt mai rai decat fotbalistii,nu vor s-a plece de pe cai mari acasa,musai vor s-a fie aruncati de electorat peste GARDUL POLITICII.

  • Domnule SOOS ZOLTAN-eu am intentia s-a te votez,dar as vrea s-a stiu cateceva din ceea ce vrei s-a faci in acest ORAS??O s-a sustii echipa de fotbal ASA, a TARGU-MURESULUI?,Sportul orasului in general??Il dai afara pe securistul din conducerea Politiei COMUNITARE???Afisajul stradal nu v-a mai fi cu FLOREA$JOLGANIS si la jumatate de an dupa VOTARE???Promiti ca faci curatenie de basisti si basiste in PRIMARIE??Promiti ca examenele pentru ocuparea functiilor publice s-a fie transparente,nu doar de ochiul lumii?Tinere,cu ochii inchisi te si votez,stiu ca ai in spate o echipa puternica si o s-a ai si un Consiliu Local ce o sa te sprijine.Dar s-a precizezi cum o s-a sprijini ASA?

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE