Dorin Florea și-a depus candidatura pentru un nou mandat de primar Politic
  • admin
  • 3 comentarii
  • 468 Vizualizări

Dorin Florea și-a depus candidatura pentru un nou mandat de primar

florea dorinPrimarul municipiului Târgu-Mureş, Dorin Florea, a declarat marţi, 26 aprilie, după ce şi-a depus dosarul de candidatură la Biroul Electoral de Circumscripţie numărul 1, că mesajele de încurajare și susținere venite din partea cetățenilor români și maghiari l-au determinat să candideze pentru un nou mandat de primar al municipiului Târgu-Mureș. „Oamenii își doresc într-adevăr să mergem înainte pe acest drum”, a spus Dorin Florea după ce și-a înregistrat dosarul de candidatură.

„Decizia pe care am luat-o a fost una dintre cele mai grele decizii pe care le-am luat de când sunt în funcții publice. N-am crezut că forța cetățenilor și îngrijorările lor pot să creeze un asemenea impact asupra mea. Au contat enorm mesajele pe care le-am primit de la cetățenii români și maghiari. Am înțeles că Târgu-Mureșul prețuiește siguranța și faptul că târgumureșenii doresc să apere această administrație de scandaluri, de zona conflictuală. Oamenii își doresc într-adevăr să mergem înainte pe acest drum. Este o uriașă responsabilitate pe care mi-o asum și fac o invitație tuturor partidelor să înţeleagă că această decizie am luat-o departe de conflicte şi de încrâncenări care nu duc la nimic bun. Administraţia din ziua de azi nu e un lucru uşor într-o lume competitivă și ceea ce înseamnă profesionalismul de care trebuie să dai dovadă în demararea proiectelor de care vor beneficia târgumureșenii”, a declarat Dorin Florea.

Totodată, Dorin Florea a rugat toate partidele politice să îşi desemneze oameni de calitate pentru Consiliul Local. „Asigur partidele care doresc să susțină această candidatură de toată onestitatea administrației pe care am dus-o și până acum, încât să dea un Consiliu responsabil iar cei care țin la acest oraș să gândească că un Consiliu responsabil creează premisele ca un primar să-și poată duce la bun sfârșit ceea ce are de îndeplinit”, a precizat Dorin Florea.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

  • Minciuni,dute si acasa si gandestete ce ai facut pana acum,ca multe prosti ai facut.Domnu Chirtes ce cauti langa acesti oameni ?, esti om de onoare te asezi langa manipulatori ,mincinosi ,te ia lumea ca atare.Detaseaza-te de florea,maior ,filimon ,fa echipa cu Pascanu,pacat si de el ca sta langa acesti oameni.

  • Cred că e timpul să facem cât mai multe fotografii cu copacii din oraș… să vadă și nepoții cum arăta orașul pe vremuri, înainte de câștigarea titlului de ”Primul oraș 100% beton”

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE