Horoscop 26 aprilie Horoscop
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 144 Vizualizări

Horoscop 26 aprilie

horoscop_poza_buna_buna_07800200

Horoscop 26 aprilie 2016, prezentat de Neti Sandu. O zi destinsa. Poate-ar fi bine sa ne oprim un pic din toata alergatura asta care ne consuma energia si sa vedem ce-am facut bun pan-acum, ca sa nu ne-mprastiem in toate directiile, sa intelegem rostul.

 

Horoscop 2016 TAUR – Poate veti reusi sa va descurcati cu banca, mai amanati o rata, mai cereti un salariu in avans, reglati situatia financiara neaparat. O sa va simtiti mai increzatori in fortele voastre si veti bifa o serie de reusite, lucrurile bune incep sa traga la voi si o sa va declarati multumiti.

Horoscop 2016 GEMENI – Cu partenerul de cuplu ar fi minunat daca ati comunica mai pe-nteles, ca sa va puneti de acord in privinta pregatirilor de Paste. Oamenii pe care ati contat isi retrag sprijinul si va trebui sa va descurcati singuri sau sa apelati la altcineva care e dispus sa va sara-n ajutor.

Horoscop 2016 RAC – Va cauta cineva care vrea sa iesiti la plimbare, poate faceti si cumparaturi impreuna, dac-aveti chef si nu va obosesc. Se poate sa se tina o sedinta in care sa se stabileasca ce-aveti de facut de-acum inainte la serviciu si sa va spuneti punctul de vedere, daca se iveste ocazia.

Horoscop 2016 LEU – Poate-ar fi bine sa aveti o discutie cu fiinta iubita si sa oferiti sau sa cereti o explicatie, ca sa va mearga mai bine in relatie. E posibil sa incasati niste bani si s-aveti pentru lucrurile care va lipseau de pe masa de Paste, sa luati si cadourile, fara de care nu concepeti sarbatorile.

Horoscop 2016 FECIOARA – Poate intr-una din zilele libere o sa va vedeti cu acea persoana care a tot insistat in ultima vreme sa reluati o poveste de dragoste. V-or fi ramas multe treburi pe-acasa de facut, zugravit, curatenie, reamenajari interioare, exterioare si poate va pregatiti de musafiri.

Horoscop 2016 BALANTA – Poate-a intervenit ceva si nu mai puteti pleca in vacanta la data stabilita, ci cu o zi, poate, mai devreme sau mai tarziu si vedeti in ce stare e masina. Poate-a intervenit ceva si nu mai puteti pleca in vacanta la data stabilita, ci cu o zi, poate mai devreme sau mai tarziu si vedeti in ce stare e masina.

Horoscop 2016 SCORPION – Poate renuntati la un proces va retrageti o plangere penala si cadeti la pace cu cineva pe care v-a trecut supararea. Banii or sa cam zboare din buzunar, poate pentru c-ati lasat pe ultima suta de metri niste facturi serioase de platit sau faceti niste achizitii care costa mult.

Horoscop 2016 SAGETATOR – E posibil sa luati ceva bani, poate e prima de Paste sau echivalentul in produse, ceva bun tot o sa fie. Ati putea reinnoi un contract, va puteti lua de lucru si in particular si sa aduceti mai multi bani la bugetul familiei, sa v-ajunga pentru tot ce trebuie.

Horoscop 2016 CAPRICORN – Va pot intra niste bani si sa luati ce va trebuie pentru casa si pentru sarbatori, in mod special. O veste buna, poate vine cineva in vizita sau va-ntalniti la o cafea in oras, ca sa discutati despre un proiect particular si care v-ar aduce bani frumosi.

Horoscop 2016 VARSATOR – I-ati putea chema pe niste prieteni pe la voi diseara si sa mai stati la povesti, sa vedeti si ce activitati v-ar putea strange laolalta. Se pare c-o sa va dati tot interesul unui nou proiect, pe care o sa-l duceti la bun sfarsit, cu toate piedicile pe care le veti intalni in cale.

Horoscop 2016 PESTI – Foarte posibil supliment financiar, venit, poate – pe filiera partenerului de viata, daca nu e bonusul de Paste. Relatia cu partenerul de cuplu promite sa mearga mai bine, poate tineti cont de ce v-a rugat sa faceti sau sa nu mai faceti si o sa fie perfect.

Horoscop 2016 BERBEC – Poate va trebui sa-ncepeti un proiect care sa se dezvolte frumos pana la toamna sau pana la sfarsitul anului. Chiar daca or sa vi se dea niste planuri peste cap, tot o sa aveti niste solutii la-ndemana, sa va adaptati situatiilor de moment, sa iesiti din orice incurcatura.

Sursa stirile protv

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE