Home / Politic / PSD, speranţe pentru o campanie constructivă

PSD, speranţe pentru o campanie constructivă

111Social-democraţii şi-au depus marţi, 26 aprilie, la Biroul Electoral de Circumscripţie Judeţeană Nr. 28 Mureş, lista de candidaţi pentru funcţia de consilier judeţean la alegerile locale din 5 iunie 2016.

Primele trei poziţii ale listei sunt ocupate de actualii consilieri judeţeni Vasile Bolos, Ovidiu Dancu şi Ştefan Someşan. “Echipa de consilieri judeţeni ai Partidului Social Democrat îşi exprimă încrederea că va obţine un mare număr de voturi din partea cetăţenilor judeţului Mureş şi acest lucru va face ca ponderea noastră în structura Consiliului Judeţean să fie suficient de mare pentru a lua decizii în conformitate cu viziunea social-democrată a dezvoltării pe mai departe a judeţului Mureş. În campania electorală care începe în curând, ne propunem să facem cunoscut cetăţenilor judeţului Mureş principalele priorităţi pe care Consiliul Judeţean Mureş va trebui să le aibă în vedere pentru ca el să devină cel mai important promotor al dezvoltării social-economice a judeţului. Invităm pe această cale ca şi ceilalţi competitori politici să îmbrăţişeze acest spirit politic, constructiv în desfăşurarea campaniei electorale. Am demonstra astfel că am înţeles cu toţii că menirea Consiliului Judeţean este de a reprezenta cu responsabilitate interesele tuturor locuitorilor din judeţ”, a declarat Vasile Boloş. “Ne dorim un număr cât mai mare de consilieri judeţeni, dar în momentul de faţă nu pot face o estimare în privinţa numărului de mandate pe care le vom obţine”, a completat numărul 1 de pe lista PSD pentru Consiliul Judeeţan Mureş.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Cristian Chirteș, candidat la șefia PNL Mureș! Calendarul alegerilor

Senatorul Cristian Chirteș și-a anunțat sâmbătă, 29 mai, candidatura pentru un nou mandat de președinte …