Home / Reghin / Spitalul din Reghin caută manager

Spitalul din Reghin caută manager

spital reghinConsiliul de Administrație al Spitalului Municipal „Dr. Eugen Nicoară” din Reghin organizează, în perioada 17 – 31 mai, concurs pentru ocuparea funcției de manager, după ce fostul manager, dr. Iuliu Moldovan, și-a anunțat, în luna martie, plecarea de la spitalul în fruntea căruia s-a aflat din anul 2002.

Potrivit site-ului spitalului din Reghin, data limită pentru depunerea dosarelor este 17 mai, ora 15.00. Potrivit site-ului unității sanitare, examenul de verificare a cunoștințelor va avea loc în data de 25 mai, la ora 10.00, iar susținerea proiectului de management și interviul de selecție în data de 31 mai, la ora 10.00. Au acces la concurs persoanele fizice care îndeplinesc, cumulativ, următoarele condiții: sunt absolvenți ai unei instituții de învățământ superior medical, economico-financiar sau juridic; sunt absolvenți ai unor cursuri de perfecționare în management sau management sanitar, agreate de Ministerul Sănătății și stabilite prin ordin al ministrului Sănătății, ori sunt absolvenți ai unui masterat sau doctorat în management sanitar, economic ori administrativ organizat într-o instituție de învățământ superior acreditată, potrivit legii; au cel puțin doi ani vechime în posturi prevăzute cu studii universitare de lungă durată, conform legii; nu sunt condamnați penal sau în curs de urmărire penală; sunt apți din punct de vedere medical (fizic și neuropsihic) și nu au vârsta de pensionare, conform legii. Taxa de participare la concurs este 400 de lei. Condițiile de participare la concurs, temele-cadru pentru proiectul de management, bibliografia de concurs și documentele dosarului de înscriere sunt publicate pe site-ul spitalului: www.spitalreghin.ro. Relații suplimentare se pot obține la numărul de telefon: 0265-511.161 interior 130.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Caravana vaccinării continuă în mediul rural

Caravana vaccinării în mediul rural a poposit sâmbătă, 6 iunie în comuna Băla.  Acțiunea s-a …