Home / Horoscop / Horoscop 27 aprilie

Horoscop 27 aprilie

Distribuie

horo

Horoscop 2016 TAUR – O sa tineti cont de recomandarile medicului sau cel putin asa ar fi de dorit si o sa va recapatati forma de competitie. Se observa o reusita in plan personal, e cineva care va face o surpriza placuta, poate primiti si un accept sa-ncepeti un proiect, sa aveti de unde sa luati bani.

Horoscop 2016 GEMENI – Poate-o sa faceti voi primul pas spre impacare cu cineva de care n-ati vrea sa stati departe pentru ca va leaga niste sentimente profunde. O sa fie alergatura, v-au ramas o sumedenie de maruntisuri de facut si poate nu v-ajuta nimeni si-atunci o s-o tineti intr-un ritm alert.

Horoscop 2016 RAC – Intalnire de suflet, o sa-i faceti cuiva un pustiu de bine si sa-i duceti persoanei ce are nevoie in momentul de fata. S-ar putea sa luati o decizie referitoare la viata de familie si pe care o puteti comunica fie in cursul zilei de azi, fie dupa sarbatori, intr-un context potrivit.

Horoscop 2016 LEU – Va mai ganditi pana saptamana viitoare ca sa vedeti daca sunteti dispusi sa continuati o colaborare sau deocamdata nu. E posibil sa luati niste bani de la serviciu si sa v-ajunga pentru cadouri si restul delicateselor pe care vreti sa le preparati de Inviere.

Horoscop 2016 FECIOARA – O sa va invite cineva acolo unde-ati vrut sa va duceti acum ceva timp, dar au intervenit niste obstacole si-o sa va duceti pe 1, 2 mai. Poate se iveste ocazia sa va implicati intr-o noua activitate la serviciu si daca tot vi se vor da si bani ati putea accepta – e de cantarit situatia.

Horoscop 2016 BALANTA – Poate dati o fuga la parinti, la bunici, sa-i ajutati cu piata, sau la curatenie, o sa va faceti utili. O sa va-ngrijiti si de cum arata casa, nu numai de ce puneti pe masa si o sa cheltuiti niste bani ca vreti confort si vizual, printre altele.

Horoscop 2016 SCORPION – Va mai ganditi daca sa prelungiti un contract sau s-asteptati ceva mai bun – oferte or sa cam fie in luna mai. Poate scoateti banii din cont sa cumparati o casa ori ceva pentru casa, mobila, aparatura noua, sau poate va luati alta masina.

Horoscop 2016 SAGETATOR – O sa incasati niste bani, pot fi si din urma si sa le faceti mici daruri alor vostri, daca nu dispuneti de fonduri, ca altadata. E o atmosfera mai glaciala in jurul vostru, dar o sa treaca si o sa fie iarasi bine, optimismul n-o sa va paraseasca nici de data asta.

Horoscop 2016 CAPRICORN – Se pare c-o sa vi se spuna clar daca veti petrece noaptea de Inviere cu omul drag sau in care dintre zile o sa fiti impreuna. Un semn de pretuire din partea cuiva care vrea sa lucrati impreuna, dar sa va vedeti si in particular, poate fi o colaborare sau practicati un hobby.

Horoscop 2016 VARSATOR – Ar fi minunat sa va-ngrijiti atat de sanatatea voastra, cat si de a celor din familie, sa va priasca sarbatorile. Mai aveti de recuperat niste bani, sunt sanse si maine, oricum, din punct de vedere financiar o sa va echilibrati cumva, poate cu ajutorul celor din familie.

Horoscop 2016 PESTI – E posibil sa va invite cineva la o cabana, sau niste prieteni vor sa petreceti o zi, doua din luna mai la ei acasa. Toate planurile voastre il includ si pe partenerul de cuplu si-o sa va fie mai usor sa va achitati de toate obligatiile, si orice decizie o veti lua impreuna.

Horoscop 2016 BERBEC – Ati putea castiga niste bani in plus dintr-un extra job, dar e posibil sa se contureze si o marire de salariu. O sa primiti o confirmare, c-aveti dreptul sa legalizati un act, o situatie, si sa va capatati alt statut, dupa o lunga perioada de provizorat.

Sursa stirile protv.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Horoscop 8 august

Distribuie  HOROSCOP 8 august BERBEC. Este posibil sa aveti dificultati pe plan sentimental si financiar. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.