Home / Politic / Tinereţea, competenţa şi experienţa, atuurile echipei PSD Reghin

Tinereţea, competenţa şi experienţa, atuurile echipei PSD Reghin

Distribuie

111Partidul Social Democrat (PSD) Reghin propune o listă de 24 de candidaţi pentru funcţia de consilier local la alegerile locale din 5 iunie 2016. Dosarele de candidatură au fost depuse marţi, 26 aprilie, la Biroul Electoral de Circumscripţie Municipală Nr. 2 Reghin, de primarul municipiului Reghin, Maria Precup, totodată preşedinte al PSD Reghin, care a fost însoţită de o parte din candidaţi, persoane ambiţioase şi oneste, dornice să se implice în bunul mers al comunităţii.

Avem o echipă foarte motivată, foarte bine pregătită”

Potrivit primarului municipiului Reghin, echipa de candidaţi locali propusă de Partidul Social Democrat are ca atuuri principale atât tinereţea, cât şi pregătirea profesională, calităţi dublate de dorinţa de a realiza lucruri frumoase pentru semeni. „E un moment foarte important pentru Partidul Social Democrat Reghin, care are o echipă foarte tânără şi foarte motivată pentru Consiliul Local Municipal Reghin. Motivaţia noastră este de a continua proiectele pe care le-am început şi cel mai mare efort îl depunem pentru realizarea de noi proiecte şi mai ales pentru atragerea de resurse financiare din fonduri europene pentru că bugetul fiind destul de limitat, continuarea lucrărilor pe care noi ni le-am propus este condiţionată de existenţa acestor fonduri. Avem o echipă foarte motivată, foarte bine pregătită şi în majoritate alcătuită din tineri. Personal, am lucrat întotdeauna foarte bine cu tinerii şi de când sunt preşedinte al partidului am promovat necondiţionat tinerii. Această echipă are în componenţă mulţi tineri care au sub 40 de ani şi sunt convinsă că vom obţine cel puţin 10 consilieri locali. Am considerat că trebuie să acoperim fiecare domeniu de activitate în ceea ce priveşte pregătirea profesională, pentru că un primar fără o echipă puternică şi bine pregătită nu îşi poate realiza proiectele. De altfel, proiectele le-am întocmit împreună şi fiecare este specializat pe câte un domeniu”, a declarat Maria Precup.

„Suveran este electoratul”

Totodată, numărul 1 de pe lista PSD pentru Consiliul Local Reghin, şi în acelaşi timp candidatul social-democraţilor pentru un nou mandat de primar al „Oraşului viorilor”, a transmis cetăţenilor cu drept de vot mesajul de a nu-şi „risipi” voturile la alegerile locale din 5 iunie 2016. „Principala motivaţie pentru candidatura mea o am de la cetăţeni, am fost contactată de numeroşi cetăţeni care mi-au solicitat să candidez pentru funcţia de primar pentru că majoritatea proiectelor, totodată şi cele mai importante, sunt în curs de implementare şi e normal să le duc la bun sfârşit. Noi candidăm, ne dorim să câştigăm, dar suveran este electoratul. Varianta şi şansa noastră este ca cetăţenii să iasă la vot şi să nu „risipească” votul. Echipa pe care am avut-o în Consiliul Local, din 2012 până în prezent, este în continuare alături de mine şi de PSD. Din cei zece consilieri pe care i-am avut, doar unul nu ni s-a alăturat. Am avut întâlniri cu reprezentanţi ai tuturor partidelor, am dorit să facem o alianţă, am fost deschişi la condiţiile pe care ei şi le doresc, dar partenerii noştri de discuţii nu au fost deschişi la acest lucru, prin urmare fiecare va avea liste şi candidaţi proprii, dar electoratul va şti că votul nu trebuie risipit”, a subliniat Maria Precup.

……….

„Candidăm pentru Reghin, pentru a continua ceea ce am început. Speranţele sunt mari, sperăm să fie şi realizările la fel. Avem o echipă puternică şi un om în fruntea noastră, doamna primar Maria Precup, un om extraordinar şi foarte puternic, care şi-a dedicat în totalitate viaţa pentru acest oraş şi pe care o susţinem. Practic, va începe o bătălie pe cinste, aşa cum au fost şi alte competiţii politice pe care le-am avut şi le-am câştigat.”

Ovidiu Marian, locul 2 pe lista PSD pentru Consiliul Local Reghin

……….

„Dacă primul meu mandat a fost de acomodare, de studiere şi înţelegere a problemelor cu care se confruntă Reghinul, îmi doresc ca în acest mandat, al doilea, să continuăm lucrurile bune pe care le-am început, unul dintre proiectele cele mai importante fiind asfaltarea a încă 40 de străzi.”

Mihai Pădurean, locul 3 pe lista PSD pentru Consiliul Local Reghin

……….

„Locuiesc pe strada Iernuţeni, reprezint comunitatea din Iernuţeni şi candidez pentru al treilea mandat de consilier local. Proiectul nostru este să continuăm ceea ce am început. Avem foarte multe proiecte şi ne dorim să le finalizăm.”

Gheorghe Horea, locul 5 pe lista PSD pentru Consiliul Local Reghin

……….

„Lista PSD răspunde cel mai bine cerinţelor pe care reghinenii le-au transmis în repetate rânduri către administraţia publică, este o listă foarte tânără, cu oameni profesionişti, corecţi, care îşi doresc să realizeze cât mai multe pentru municipiul Reghin. Acesta este motivul principal pentru care candidez pentru funcţia de consilier local, pentru a continua astfel o tradiţie stabilită de doamna primar Maria Precup prin care de când e doamna preşedinte al PSD Reghin, social-democraţii au avut un reprezentant al tineretului în Consiliul Local, care să le transmită consilierilor ceva mai experimentaţi gândurile şi dorinţele tineretului reghinean.”

Dragoş Pui, locul 6 pe lista PSD pentru Consiliul Local Reghin

……….

„Sunt convins de importanţa echipei politice, privesc această echipă ca pe una care include competenţă deosebită la nivelul administraţiei centrale şi avem onoarea să avem alături de noi pe unul dintre cei mai buni şi mai apreciaţi primari din România, doamna Maria Precup. În acelaşi timp, echipa noastră este una tânără, deschisă dialogului, echilibrată, capabilă să stabilească relaţii de comunicare. Suntem o echipă care îşi va duce la îndeplinire proiectele propuse.”

Alexandru Puşcaş, locul 7 pe lista PSD pentru Consiliul Local Reghin

……….

„Candidez pentru Reghin, pentru cetăţenii reghineni şi pentru un viitor mai bun. Lucrul care m-a determinat să candidez a fost că îmi doresc ca oraşul să prospere, să fie mai plin de viaţă.”

Florina Mădălina Grama, locul 8 pe lista PSD pentru Consiliul Local Reghin

……….

„Mă simt onorată să fac parte din echipa de candidaţi social-democraţi pentru Consiliul Local. Vreau să le mulţumesc colegilor mei pentru încrederea acordată, deşi sunt venită dintr-o altă formaţiune politică pe tot parcursul vechiului meu mandat am simţit susţinerea şi încrederea lor. Asta a contat mult pentru mine în decizia de a continua activitatea din cadrul Consiliului Local Municipal Reghin. Vreau să candidez pentru Reghin, pentru a continua proiectele pe care le-am început alături de colegii mei.”

Daniela Luca, locul 9 pe lista PSD pentru Consiliul Local Reghin

……….

Lista candidaţilor PSD pentru Consiliul Local Reghin

Candidat                                         Varsta    Ocupaţia/Profesia

1) Maria Precup                              61 ani    primar – economist

2) Ovidiu Marian                            39 ani    viceprimar – silvicultor

3) Mihai Pădurean                        39 ani    economist – economist

4) Gavril Danciu                            61 ani    director comercial – economist

5) Gheorghe Horea                        58 ani    administrator – manager

6) Dragoş Pui                                 31 ani    director executiv – economist

7) Alexandru Puşcaş                     29 ani    jurist – jurist

8) Florina Mădălina Grama        24 ani    învăţătoare – profesoară

9) Daniela Luca                             48 ani    şef birou marketing – economist

10) Adela-Maria Pop                     30 ani    studentă – economist

11) Maria Borzan                          64 ani    pensionară – cercetător ştiinţific

12) Ioan Boga                                46 ani    antrenor – antrenor

13) Teodor Crişan                        74 ani    pensionar – jurist

14) Aurelian Feher                      35 ani    administrator – asistent veterinar

15) Mihai Dorin Preda               30 ani    administrator – electrician

16) Violina Anti                           42 ani    administrator – filolog

17) Robert Janos Galaczi           29 ani    manager – lucrător comercial

18) Ioan Ţeugea                         60 ani    director – tehnician

19) Gavril Ormenişan               48 ani    casier încasator – sudor

20) Grigore Ungur                    64 ani    pensionar – maistru tâmplar

21) Cristian Nicoară                 35 ani    administrator – mecanic auto

22) Maria Andreea Ienciu       32 ani    şef punct lucru – economist

23) Viorel Ioan Matei              41 ani    şofer – mecanic

24) Andreea Cristina              24 ani    consilier juridic – jurist


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

PNL caută susținere pentru candidatul comun la Primăria Târgu Mureș

Distribuie Candidatul comun pentru funcția de primar al Târgu Mureșului a fost unul dintre subiectele …

2 comentarii

  1. Noroc ca am fost langa baie .; Prima senzatie a fost de voma !

  2. Echipa condusa se o viitoare PUSCARIASA!!ce rusine!!!!Speram ca reghinenii sa fie destepti si sai mature pa acesti nemernici!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.