Au ajuns la Târgu-Mureș 20 de autobuze noi Administratie
  • teodora.mindru
  • 5 comentarii
  • 1182 Vizualizări

Au ajuns la Târgu-Mureș 20 de autobuze noi

1Primarul municipiului Târgu-Mureș, Dorin Florea, a anunțat joi, 28 aprilie, că la Târgu-Mureș au ajuns 20 de autobuze noi de ultimă generație, care vor intra în trafic începând de vineri sau de săptămâna viitoare. Primarul a mai spus că vom avea în oraș, în viitor, autobuze electrice și autobuze care vor circula în zona periurbană și va fi dezvoltat și un trenuleț urban. Potrivit acestuia, siguranța cetățeanului este pe primul plan, oamenii fiind asigurați pe perioada călătoriei cu aceste autobuze. „Sunt foarte bucuros pentru că pe zi ce trece devenim tot mai europeni. Sunt autobuze noi. Iată că după aproximativ zece ani reușim să aducem din nou un lot de 20 de autobuze noi, de ultimă generație, cu aer condiționat și securizate. Se înscriu într-un amplu proiect al nostru, ceea ce înseamnă un proiect dezvoltat în urmă cu doi ani de zile în privința ansamblului de mobilitate urbană. Este o parte din acest plan care corespunde orașului, dar urmează în completare autobuzele electrice, autobuzele care vor circula în zona periurbană și trenulețul urban pe care vrem să-l dezvoltăm în viitor. Le doresc târgumureșenilor și celor care beneficiază de toate gratuitățile să le folosească sănătoși și dacă reușim să punem transportul local la punct, oamenii vor lăsa încet-încet mașinile acasă. Va fi un pic de economie. Autobuzele sunt înmatriculate și le dăm drumul în trafic începând de mâine sau de săptămâna viitoare”, a declarat primarul Dorin Florea.2

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

  • Da, vom lasa masinile acasa. Ma costa mai mult sa merg cu autobuzul, decat cu masina proprie 5km dus + 5km intors de la servici, plus timpul pierdut prin statii. Deci care e avantajul, atata timp cat trasportul in comun este SCUMP? Doar praf in ochi pentru prosti.

  • Da este un lucru foarte bun sa se puna la punct transportul in Tg Mures,este un inceput bun,dar atunci sa se si respecte programele si sa nu se mai scoata linia 16 chiar daca traim in cartierul Ady aia nu inseamna ca suntem mai prejos ca alte cartiere,si nu o data au ramas oamenii fara mijloc de transport la cursa de 16:20 deoarece era mai important sa se puna pe alte linii ,si nu mai conteaza ca oamenii au cumparat abonamente dar totusi sa platim taxiu.

    Va multumesc frumos,

  • Ma intreb : De ce s-au adus autobuze periurbane ca sa circule in oras?? Nu se putea aduce autobuze special destinate pt oras? Crossway sunt un fel de struto-camila. Probabil doreste dl primar sa aduca electoratul la vot”din satele vecine”

  • Pe zi ce trece tot mai europeni ? Pai au cam trecut zilele ..de cand asteptam sa schimbam „motopartanele” ale de autobuze cu altele ; Dar cu europenismul ..ce sa zic stam bine ..le inauguram ca pe vremea lui Ceasca ; Musai o poza cu tovarasii de parca le-au donat din bani proprii; Ascundeti-va ca va vad procurorii si vin iar cu lampa la voi !!!

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE